La Fira de l'estudiant, el punt d'eixida per a totes les teues metes formatives i laborals

Els dies 11, 12 i 13 de febrer se celebra en l'Espai Jove la 5a edició de la Fira de l'estudiant, una mostra de les eixides professionals i formatives que tenen els jóvens alumnes de Puçol, amb abundant informació sobre els estudis i les centres formatius on cursar les distintes carreres. A més, enguany inclou una sessió especial de tallers dinàmics: Somniarte.

La fira se celebra de l'11 al 13 de febrer, l'entrada és gratuïta i està estructurada en dos blocs: els matins destinats a grups concertats i les vesprades obertes a tots.

Les tres sessions matinals, de 9 a 13 hores, compten amb visites guiades dels alumnes de 4t de l'ESO i cicles formatius de l'Institut d'Educació Secundària, Viren al Pie de la Cruz, American School of Valencia, l'Escola Permanent d'Adults i el PQPI de jardineria.

Per la seua banda, les vesprades, de 16 a 18 hores, queden reservades als veïns que vullguen acudir a títol personal per a rebre una informació personalitzada. Una fórmula més relaxada per a aquells que tenen molts dubtes o que no saben per on començar a dissenyar el seu futur.

A més, esta quinta edició de la fira compta amb dos novetats importants”, apunta José Mª Esteve, regidor de joventut. “En primer lloc, la Universitat Jaume I de Castelló participa amb un estand en què mostrarà la seua oferta d'estudis. I, d'altra banda, comptarem amb un grup de tres psicòlogues que muntarà uns tallers dinàmics el dimarts a la vesprada”.

Somniarte, els tallers dinàmics perquè els jóvens descobrisquen els seus talents i arriben les seues metes, és un projecte premiat pel programa Telefónica Think Big, a través del qual tres psicòlogues (Cristina, Sumaya i Irene) donen a conéixer altres formacions no reglades, però que tenen una àmplia eixida laboral, a alumnes menors de 25 anys que vullguen replantejar-se el seu currículum i un futur alternatiu.

El taller l'impartixen el dimarts 11, a les 4 de la vesprada, en l'Espai Jove, i els alumnes han sigut localitzats a través de l'Agència de Col·locació de Puçol.

Si encara no veus clar el teu futur, acosta't a la fira.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

03 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres