L'èxit del primer torneig internacional de Mahjong garantix una segona edició amb dos dies en 2014

El dissabte 14 de desembre va tindre lloc el 1r Torneig Internacional de Mahjong Els 3 Dragons en l'Espai Jove de Puçol, puntuable per al rànquing europeu, amb un notable nivell organitzatiu i de participació. Enhorabona a Rafael Galdón Martínez per guanyar el torneig, a Domingo García García Per la segona posició i a Antonio Ayllón pel seu tercer lloc.

El primer de tot donar les gràcies a tots els participants per haver fet possible que este torneig s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de vindre a Puçol per a participar en este primer Torneig Oficial de Mahjong denominat Els 3 Dragons i puntuable per al Rànquing Europeu.

També agrair a l'Ajuntament de Puçol, així com a la Regidoria de Joventut (Xtu Puçol) per la col·laboració prestada i per permetre que este primer torneig s'haja pogut celebrar en l'Espai Jove.

Donar així mateix les gràcies al regidor Julio Javier Lucia Gómez per la seua participació en l'entrega dels premis i diplomes. I també agrair a Sabín per tot el suport tècnic que ens ha donat.

Dir que en este torneig hem posat molta il·lusió i esforç perquè tot isquera bé, espere que tots hàgeu pogut disfrutar d'este esdeveniment com l'han fet els membres de l'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dragons.

Els integrants dels 3 Dragons han obtingut els resultats següents: Rafael Galdón Martínez, guanyador del torneig; David Martínez García, 6a posició; David Lorenzo Carrasco, 7m; Iván Mestre Ros, 9a posició i millor combinació del torneig (3 xicotets dragons).

També des de l'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dragons donem l'enhorabona als 3 primers classificats del torneig, els tres a més espanyols: el campió Rafael Galdón Martínez, el subcampió Domingo García García i Antonio Ayllón, que va finalitzar en tercera posició.

La pròxima cita dels 3 Dragons serà l'Open d'Espanya de Mahjong que se celebrara per 6a vegada en la ciutat de Múrcia, els dies 5 i 6 d'abril del 2014.

I el torneig dels 3 Dragons tornarà en la seua segona edició els dies 13 i 14 de desembre del 2014.

Informa: Iván Maestre Ros |Fotos: Sabín

mas-fotos facebook mas-fotos facebook 

1278-torneo-mahjong-1

15 Desembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres