El Club de Conversació anglés-castellà reprén les seues reunions setmanals el pròxim 24 de setembre

El Club de Conversació anglés-castellà reprén les seues reunions setmanals el pròxim 24 de setembre

Després d'un merescut descans estiuenc, la tornada al col·le arriba també per als membres del Club de Conversació, que reprendrà la seua activitat el pròxim 24 de setembre. Mateix dia i mateix lloc per a un retrobament amb la mateixa gent, i per descomptat, amb noves incorporacions.

Després de l'èxit d'assistència de la passada temporada (entre 20 i 30 persones de mitja), el Club de Conversació prepara noves trobades sense a penes variar la seua fórmula: els dimarts a partir de les 19 hores la cafeteria de la Casa de Cultura continuarà albergant l'hora dels idiomes per a tot aquell que vullga participar.

L'objectiu, novament és ben senzill: practicar i agafar soltesa amb el speaking, xarrant amb gent que compartix els teus mateixos interessos. Una iniciativa totalment gratuïta, que trau de les aules l'aprenentatge de l'anglés i del castellà, però que l'integra en el seu vessant més social i realista.

“L'any passat vam treballar amb topics o temes setmanals que ens servien per a trencar el gel, però a mesura que ens vam anar coneixent, les conversacions anaven fluint de forma més espontània, tenint total llibertat per a parlar de qualsevol cosa, com si d'un grup d'amics es tractara”, asseguren les organitzadores del club.

Un grup que es retrobarà a partir del dia 24 però que sobretot espera cares noves. En este sentit, les organitzadores agraïxen la participació dels professors de Caxton College, que van assistir regularment l'any passat, i que ja estan animant a nous teachers, ja que per a ells és una forma d'integrar-se a Puçol, on viuran durant el curs escolar.

També els integrants de l'Església La Roca (The Rock) van participar activament en les conversacions. A pesar que molts van tindre una estada curta a Puçol, van aportar una gran riquesa cultural per les seues diferents nacionalitats.

I com tota iniciativa que repetix, sempre hi ha propostes de millora.

“Enguany volem ajustar millor els temps de conversació perquè les persones de parla anglesa practiquen més el castellà i no es parle molt més temps en anglés, una cosa que a vegades ocorria perquè hi ha més espanyols i perquè la necessitat aprendre anglés és molt gran hui en dia”, asseguren les organitzadores.

També s'intentarà que les meses siguen de quatre o sis persones com a màxim, per a evitar elevar la veu i que les xarrades siguen més productives.

Mentres es distribuïxen els cartells i fullets informatius per a donar a conéixer al màxim esta iniciativa, les xarxes socials i el boca a boca estan sent els millors canals de difusió, sobretot gràcies al grup creat en Facebook, que compte ja amb un centenar de membres:
https://www.facebook.com/groups/GroupconversationPuzol/

Además, enguany com a novetat es posa a disposició dels usuaris un correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. on es poden proposar millores, nous

Encara que la millor forma de conéixer-nos és assistint el dimarts 24 de setembre a partir de les 19 hores a la cafeteria de la Casa de Cultura. T'esperem!

Informa: Susana Fernández Piqueras

860-cartel-grupo-ingles-1

 

18 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres