T'agradaria aprendre gratis a jugar als escacs?

T'agradaria aprendre gratis a jugar als escacs?

L'Escola Itinerant d'Escacs patrocinats per la Diputació de València arriba a Puçol perquè xiquets de 8 a 10 anys puguen aprendre de manera personalitzada, còmoda i gratuïta a dominar este joc. Les inscripcions es realitzen del 23 al 26 de setembre en l'Espai Social Martínez Coll. Date pressa a moure fitxa: només hi ha 15 places disponibles.

L'escola itinerant està organitzada per la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, es dirigix a xics i xiques de 8 a 10 anys i impartirà les seues classes 2 dies a la setmana, dilluns i dimecres de 17.30 a 19 hores, en l'Espai Social La Barraca.

Es tracta d'una primera fase d'iniciació, del 14 d'octubre a 6 de novembre”, explica el tècnic de joventut, José Luis Gómez. “Si l'experiència és satisfactòria, durant el segon i el tercer trimestre d'este curs hi haurà nous cursos amb un nivell més elevat”.

Si estàs interessat a participar, has d'inscriure't en l'Espai Social Martínez coll, del 23 al 26 de setembre, de 17 a 19 hores. No has de pagar res perquè l'Escola Itinerant d'Escacs està íntegrament subvencionada per la Diputació de València.

Però no penses massa el teu pròxim moviment, perquè només hi ha 15 places disponibles: és hora de fer la teua millor jugada.

Informa: Sabín

854-escuela-ajedrez-1

 

15 Setembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres