La música torna a la platja de Puçol de la mà de l'Ampli

La música torna a la platja de Puçol de la mà de l'Ampli

Amb el motiu del 16é aniversari de l'Associació l'Ampli, alguns dels grups de música de l'associació actuaran dissabte que ve 17 en la plaça Rosa dels Vents a partir de les sis de la vesprada. The Bastard Cousins Band, Underdrop, Expected by Nobody, Infiltrats, Acid Cookies, Punyalà Drapera i Again Smoked seran els encarregats que la música forme part de la platja de Puçol.

Després d'un any dur i ple de treball, l'Ampli torna a la platja de Puçol per a celebrar el seu setze aniversari. Set grups de l'associació actuaran en directe des de les 18 hores a les 21 hores i, després de sopar, des de les 23 hores fins ben entrada la nit d'eixe dissabte.

En la llista de les bandes participants, veterans i novells s'ajunten en un mateix dia per a mostrar els resultats d'un esforç que moltes vegades passa desapercebut. “És el nostre dia, és el dia de l'Ampli”, diu Jose Alonso, tresorer de l'associació, i és que les hores d'assaig, composició i l'esforç en anteriors concerts, donaran el seu fruit en una nit que commemora la trajectòria de l'associació.

Tirant la vista arrere, l'associació ha agafat el millor de l'edició anterior. Una novetat que va trencar amb l'estereotip dels concerts de rock, en els que es generen quilos i quilos de fem, va ser la presentació de gots reutilitzables. "Els gots reutilitzables van aconseguir un concert net, sense brutícia i amb la idea del reciclatge molt present", apunta Pedro Ponce, president de la directiva.

Amb setze anys de vida, sempre hi ha hagut alts i baixos en l'índex d'activitat d'esta associació, però en l'actualitat, l'associació està creixent a un ritme desorbitat: més de cent membres són acollits en els locals d'assaig de l'Ampli; més de cent persones amants de la música que posen tot el seu esforç en conjunt perquè la seua música arribe a totes parts. “Som al voltant de trenta grups de música en l'associació i encara volen entrar més grups. Mentres les parets dels locals aguanten, donarem la benvinguda a tots els grups que podem”, comenta Jose Novella, vocal de la directiva.

I és que l'associació ha vist créixer a grups que encara li acompanyen com Kave Kanem, Mox o Calç Viva. A més, nous grups entrar i, amb ells, noves idees i estils.

A poc a poc, l'associació creix i, amb ella, les ganes de participar amb altres associacions en projectes que ajuden a acostar la seua música al poble de Puçol. Açò no es queda només en paraules, ja que si tirem un ullada al passat any de l'Ampli, veiem que va participar en la Volta a Peu i en un concert en benefici d'ADIEU en l'Espai Júpiter.

Informa: Victòria Sanchis

Disseny cartel: José Alonso

 659-concierto-verano-_en-la-playa1

13 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres