El 26 de febrer naix el Club de Conversació castellà-anglés, la forma més pràctica, social i econòmica d'aprendre idiomes

El 26 de febrer naix el Club de Conversació castellà-anglés, la forma més pràctica, social i econòmica d'aprendre idiomes

Vols millorar el teu nivell d'anglés però no saps com? Sabries mantindre una conversació amb una persona nativa? Siga quin siga la teua resposta, si el que t'abellix és practicar la llengua de Shakespeare, seràs benvingut al primer Club de Conversació de Puçol que arranca el pròxim 26 de febrer.

És l'assignatura pendent de molts jóvens que, encara que àmpliament preparats, seguixen sense poder perfeccionar el seu nivell d'anglés, l'idioma universal per excel·lència, i que últimament s'ha convertit en imprescindible per a qualsevol oferta d'ocupació.

Per este motiu, i a causa de la gran demanda de jóvens que estan interessats a practicar el speaking, és a dir, la destresa oral, una de les més importants en qualsevol idioma, s'està preparant a Puçol un grup de Conversació castellà-anglés, una iniciativa que ha partit de tres jóvens, Elisabeth Maroñas, Ana Cabo i Susana Fernández, amb un objectiu ben senzill: perdre la por de parlar en una llengua estrangera i de pas conéixer gent… i tot en un ambient distés i relaxat, lluny de les aules.

Així, la cafeteria de la Casa de Cultura serà el centre de reunió d'este Club de Conversació setmanal, que s'inaugura dimarts que ve 26 de febrer a les 19 hores, i on s'accepten tots els nivells i totes les aportacions respecte a temes o topics de conversació.

“El que plantegem és una xarrada informal, com un grup d'amics que es reunixen per a parlar mentres prenen un café o un refresc”, explica Elisabeth, qui també anima a les persones de parla anglesa que residixen en la localitat. “Ens agradaria que foren conversacions bilingües, per a interactuar en els dos idiomes, així podríem ajudar-nos els uns als altres amb la pronunciació o el vocabulari”, assegura.

La iniciativa també compta amb el suport de la regidoria de joventut de l'ajuntament. Així, el tècnic José Luis Gómez afirma que “des de joventut recolzarem sempre aquells projectes que servisquen per a enriquir culturalment els jóvens, per això ens posem a la seua disposició per a tractar de donar-li la major difusió; volem visitar els centres bilingües de la població per a aconseguir contactes i treballarem també en propostes interessants sobre les quals parlar i debatre cada dimarts”.

De moment, les xarxes socials han sigut el primer canal de difusió, amb el grup creat en Facebook: 1st Meeting of the group of English-Spanish conversation Puçol.

al departament de joventut Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o fer una ullada en les pàgines oficials de l'Ajuntament de Puçol en Facebook (http://www.facebook.com/espuzol) i Twitter (https://twitter.com/espuzol).

Així que ja saps, si la febra de l'anglés ja t'ha contagiat, no ho penses i passa't el pròxim 26 de febrer a partir de les 19 hores per la cafeteria de la Casa de Cultura. Pots portar-te als teus amics, l'únic requisit és deixar-se la vergonya a casa i donar-li a la “sense os”, això sí, en anglés.

Informa: Susana Fernández Piqueras

fotos_noticia

102-grupo_tertulia_ingles-3


26 Gener 2013
FaceBook  Twitter  

Altres