Iván Mestre i Els Tres Dragons l'han aconseguit: el Mahjong ja no sona a xinés a Puçol

Iván Mestre i Els Tres Dragons l'han aconseguit: el Mahjong ja no sona a xinés a Puçol

Els Tres Dragons ja no són uns desconeguts en la seua pròpia casa: el dissabte 15 de desembre van organitzar el seu primer torneig en la Casa de Cultura de Puçol, amb bona assistència de participants i els tres primers premis per a Carmen Valbuena, Carlos Sánchez i David Carrasco. El Mahjong ha deixat de ser un esport (o un joc, segons es mire) desconegut per als veïns de la població.

El primer de tot donar l'enhorabona als guanyadors Carmen, Carlos i David del 1r Torneig d'Hivern de Mahjong de Puçol, i a la resta de participants donar els les gràcies per haver vingut, ja que sense ells açò no haguera sigut possible”, destaca Iván Mestre, l'alma mater de l'associació. “També agrair a l'Ajuntament de Puçol per haver-nos deixat celebrar este torneig en la Casa Cultura de Puçol, on s'han portat molt bé amb tots nosaltres i tot ha eixit a les mil meravelles des d'ací moltíssimes gràcies”.

Quan a finals de novembre es van donar a conéixer en la Japan Weekend, els components de l'associació Els Tres Dragons ja anunciaven que organitzarien este primer torneig a Puçol… i han complit el seu compromís: va haver-hi participants de tot Espanya, perquè Iván Mestre, David Martínez, Rafa Galdón i David Lorenzo, els fundadors, són àmpliament coneguts en el món del Mahjong, una mescla de joc i esport, de dòmino i joc de cartes, l'origen de la qual se situa en Xina, encara que en els últims anys s'ha estés per tot el món.

Vam començar amb este primer mini torneig d'hivern per a així poder anar creixent fins a arribar a realitzar un torneig internacional, com el que enguany està previst que se celebre a Múrcia”, finalitza Iván, habitual de molts tornejos internacionals, qui té clar que el Mahjong pot arribar a convertir-se en el joc de moda a Puçol.

Informa: Sabín

fotos_noticia

1158-torneo-mahjong-1


27 Desembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres