El dissabte 15 de desembre, primer torneig de Mahjong en la Casa de Cultura de Puçol

El dissabte 15 de desembre, primer torneig de Mahjong en la Casa de Cultura de Puçol

Quan a finals de novembre es van donar a conéixer en la Japan Weekend, els components de l'associació Els 3 Dragons ja anunciaven que organitzarien el seu primer torneig a Puçol al desembre… i han complit el seu compromís: des de les 10 del matí fins a les 7 de la vesprada, el dissabte 15 de desembre se celebra el primer torneig d'hivern en la Casa de Cultura.

Acudiran participants de tota Espanya, perquè Iván Mestre, David Martínez, Rafa Galdón i David Lorenzo, els fundadors dels 3 Dragons, tenen un cartell reconegut en el món del Mahjong, una mescla de joc i esport, de dòmino i joc de cartes, l'origen de la qual se situa en Xina, encara que en els últims anys s'ha estés per tot el món.

“Comencem amb este primer mini torneig d'hivern per a així poder anar creixent fins a arribar a realitzar un torneig internacional, com el que enguany està previst que se celebre a Múrcia”, assegura Iván Mestre, que ja ha competit en multitud de tornejos internacionals i té clar que el Mahjong pot arribar a convertir-se en una activitat de moda a Puçol.

Si encara no la coneixes, acosta't a la Casa de Cultura el dissabte 15: hi haurà tres sessions en què el públic pot observar com es juga i com disfruten els jugadors (a la 10.00, a les 12.15 i a les 16.30 hores), això sí l'idioma del torneig és l'anglés, encara que es permet comptar els punts en espanyol, serà una competició individual i, al finalitzar, els tres primers classificats rebran el seu premi.

Els 3 Dragons ja han aconseguit que això del Mahjong no sone a xinés a Puçol, ara prometen organitzar un torneig internacional dins de no molt de temps… i són gent acostumada a complir la seua paraula. No sents curiositat per saber com s'ho munten?

Escriu: Sabín

1105-los-tres-dragones-7

 

14 Desembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres