El nou Facebook i la nova web de Joventut necessiten la teua ajuda, enreda't amb nosaltres!

El nou Facebook i la nova web de Joventut necessiten la teua ajuda, enreda't amb nosaltres!

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Puçol continua treballant en el seu nou projecte, la creació d'un espai virtual per a tots els jóvens de la localitat. A més, també ha canviat el seu perfil de Facebook i ara Xtu ja té pàgina oficial. Fes-te fan.

Comencem la setmana amb les piles carregades! Mostra d'això és la reunió, a primera hora del matí del dilluns 1 d'octubre, entre el Departament de Joventut i el de Comunicació, a més del col·laborador Carlos Núñez, per a continuar amb la creació de la pàgina web destinada a vosaltres, els jóvens de Puçol.

A més del treball de Carlos, Begoña i Ana, les dos becàries de joventut, es necessita la col·laboració de gent com tu. “La nostra web estarà oberta a la participació de gent creativa. Com es tracta d'un espai per a gent jove, ens agradaria que vosaltres sigueu els protagonistes. Així que si tens alguna cosa que contar, escrius un blog o simplement vols convertir-te en el nostre enviat especial, no ho dubtes i posa't en contacte amb nosaltres”, comenta José Luis Gómez, tècnic de joventut.

Eixa no és l'única novetat de la setmana. I és que el Facebook de joventut ara és una pàgina oficial, per la qual cosa heu passat de ser amics a ser fans. Per això si hi ha alguna cosa que desitges compartir en la xarxa, necessitem que sigues tu mateix el que publique les novetats en el nostre mur.

D'esta manera nostres fans podran veure i compartir les teues actualitzacions. Per exemple, si toques en un grup de música, fas una exposició de pintura, coneixes beques… i publiques un comentari en la nostra pàgina de Facebook Xtu Joventut de Puçol, els nostres huit-cents fans podran participar i compartir-lo amb els seus amics.

No ho penses més: dóna-li al M'AGRADA, fes-te fan i convertix-te en el nostre enviat especial.

Informen: Begoña Iranzo i Ana Motos

955-juventud-y-comunicacion-1

 

01 Octubre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres