Ja sabem els 30 curts finalistes de “The Curts Festival”, que s'exhiben en l'Espai Jove del 26 al 28 d'octubre

Ja sabem els 30 curts finalistes de “The Curts Festival”, que s'exhiben en l'Espai Jove del 26 al 28 d'octubre

Primera convocatòria, un festival de curtmetratges en un poble, difusió només a través d'Internet, tancament del termini en ple estiu… i a pesar d'estes dades, han sigut 300 els curts inscrits, dels quals només la desena part, és a dir 30 obres, han passat a la fase final, les projeccions del 26 al 28 d'octubre en l'Espai Jove. Vos avancem la llista completa dels seleccionats.

Després d'un mes de visionats i deliberacions, complint el termini previst, el comité de selecció de The Curts Festival 2012 fa pública la seua selecció de les obres que seran projectades.

Ha sigut una difícil elecció, tant per l'elevat nombre d'obres rebudes, al voltant de 300, com per la seua elevada qualitat general, encara que la selecció prèvia sempre és un requisit imprescindible per a qualsevol esdeveniment.

Tot aixó ha fet que quedar-nos amb només unes poques obres haja sigut difícil i, ens atreviríem a dir, dolorós”, assegura José Manuel Muñoz, coordinador del comité de selecció: “Sabem quanta il·lusió i esforç hi ha darrere de cada curtmetratge, per això volem enviar un especial abraç als autors de les obres que no han tingut cabuda en la nostra selecció per raons d'espai, i animar-los que continuen lluitant per la difusió de les seues obres tal com estes es mereixen”.

I la llista dels 30 títols que es van a projectar inclou a més una novetat: 28 d'ells ho fan en la Secció Oficial, és a dir, opten als premis; els altres 2 títols s'oferixen en una Secció Informativa, per tant no poden optar al palmarés. La llista d'obres queda com seguix:

Secció Oficial

036, de Juanfer Andrés i Esteban Roel

Abril, de Víctor Palacios

Adivina quién viene a comer mañana, de Pepe Jordana

Alexis, d’Alberto Evangelio

Aquel no era yo, d’Esteban Crespo

Atracones, de Bernabé Rico

¡Beeeee!, de Álvaro Oliva

Cargols!, de Geoffrey Cowper

Carta a Sasha, de Javier Reverte i Andoni Jaén

Crisis, de Rosa Márquez

Decapoda Shock, de Javier Chillón

Dulce, d’Iván Ruiz Flores

Friendsheep, de Jaime Maestro

Futbolistas, de Jesús Moreno

Grand Prix, de Marc Riba i Anna Solanas

Jacobo, de David del Águila

La vida en la cima, de Javier Ojeda

Leo creciente, de Rubén Mateo-Romero

Liebestraum no. 3, de Javier Jarillo

Life Vest Under Your Seat, de María Giráldez i Miguel Provencio

Olvido, de Javier Valenzuela

Pelirrojo negro, d’Alfonso Díaz i Luis Ángel Pérez

Prólogo, de Lucas Figueroa

Reflejos, de Juan López

Shoot for the Moon, de Casandra Macías Gago

Smile, de Zanoletty

Vía Tango, de Adriana Navarro

Violeta, la cortesana, de David Casals-Roma

Secció Informativa

Dos promesas, una espera y una aparición, de Goyo Parreño

Homeless, d’Enrico Esposito

El següent pas, en la primera setmana d'octubre, consistix en l'enviament de les obres seleccionades per part dels productors i directors, per a preparar els blocs de projecció en què s'organitzaran les distintes sessions en l'Espai Jove.

Paral·lelament, l'organització ja treballa a definir l'acte d'inauguració (que se celebra el divendres 26 a la vesprada) i la clausura amb la corresponent entrega de premis (prevista per al diumenge 28 a la vesprada), a més de trobades amb els autors i altres activitats paral·leles, que podrien incloure inclús un xicotet concert de música de cine… encara que este punt encara no està confirmat.

Podeu seguir tota l'actualitat de The Curts Festival tant en el perfil de Facebook com en la Web de l'Ajuntament de Puçol.

Informa: Sabín

951-cartel-the_curts_festival-1

 

30 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres