L'Espai Jove, la millor escola per a sagaços detectius amb ajuda de dos grans professionals: Este i l'Altre

L'Espai Jove, la millor escola per a sagaços detectius amb ajuda de dos grans professionals: Este i l'Altre

Si, érem nosaltres, vam estar tot el dissabte 12 de novembre fent de detectius en l'Espai Jove de Puçol, buscant l'assassí que ens va donar nom, cognoms i direcció perquè fóra més fàcil trobar-lo, però… al final, el vam trobar?

Una de les millors obres teatrals que s'ha representat fins ara a Puçol, sí… com el lliges, van ser unes hores meravelloses en les quals cap dels assistents va poder parar de riure. Una obra divertida realitzada per dos grans professionals: Este i l'Altre, que era Oscar Tramoyeres, que va fer una gran actuació en festes, actuant solo, amb un monòleg, però esta obra no es queda curta la seua interpretació, igual que l'altre, ja saps el que interpretava a Este.

Una brillant mescla de suspens i humor que demostra que l'Espai Jove comença a ser una referència per a estos i els altres

No es queda curta perquè la gent assistent va oblidar tots els seus problemes, preocupacions i es va centrar en el que estava passant allí. El públic no parava de riure, van ser els grans protagonistes d'una intricada trama i uns grans detectius.

I el públic, molt al seu pesar, es va convertir en un més de l'obra teatral, perquè amb un públic així els grans professionals poden treballar disfrutant.

Este i l'Altre, els protagonistes, interpretaven diversos personatges al mateix temps, canviant la seua disfressa: quan dos són una multitud són capaç d'oferir-nos personatges bons, roïns i altres, eixos que sempre els embolicaven per a no trobar l'assassí... tot això junt amb un cadàver de què ja teníem el nom, el cognom, la direcció, el DNI i, per si de cas, fins al nom de l'assassí. Però ni per eixes.

Una brillant mescla de suspens i humor que demostra que l'Espai Jove comença a ser una referència per a estos i els altres, o siga, per als jóvens de la població que busquen una oferta distinta i també per als grups que volen donar a conéixer el seu treball en escenaris, diguem, menys seriosos.

Informa: Carla Claramunt

 774-oscar_tramoyeres-1

23 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres