Divertix-te i aprén en els tallers jóvens durant el mes de juliol

Divertix-te i aprén en els tallers jóvens durant el mes de juliol

Funky i llenguatge de signes són les activitats programades en el marc dels tallers organitzats per la regidoria de joventut per a este estiu. Una oportunitat per a millorar les teues habilitats en la pista de ball o també les destreses comunicatives.

Durant el mes de juliol els jóvens podran participar en els tallers que ha preparat la regidoria de joventut. Aprendre a ballar funky o comunicació per mitjà de llenguatge de signes són les activitats que es duran a terme en estos tallers. El taller de funky tindrà lloc del 4 al 29 de juliol tots els dilluns, dijous i divendres de 18:00 a 19:30 hores. D'altra banda, el taller de llenguatge de signes serà tots els dilluns, dimarts i dimecres de 17:00 a 20:00 hores.

El taller de llenguatge de signes celebra ja amb èxit la seua quarta edició i seguirà realitzant-se en un futur. Segons José Luis Gómez, tècnic de joventut, es tracta de “una activitat interessant per a jóvens professors, mestres o psicòlegs”. En general, una ferramenta útil per a tots aquells que treballen amb gent.

No obstant, qualsevol persona pot apuntar-se i alguns dels assistents també veuen en estos tallers una bona oportunitat per a millorar i donar més valor al seu currículum. El preu d'inscripció és de 10 euros.

Informa: Lucía García

404-tallers_jovenes_verano-1


10 Juliol 2011
FaceBook  Twitter  

Altres