Els júniors Apocalipsis traslladen per un dia el seu centre a la platja, però Robin Hood els torna a la parròquia

Els júniors Apocalipsis traslladen per un dia el seu centre a la platja, però Robin Hood els torna a la parròquia

Diumenge passat dia 5 de juny el Centre Júniors Apocalipsis de la parròquia Santa Marta de Puçol va celebrar la seua fi de curs d'una forma molt especial. A diferència d'altres anys en què donaven per finalitzat el curs amb un joc o un berenar en el centre, en esta ocasió van decidir fer-ho d'una forma distinta: anant a la platja de Puçol i disfrutant del que ens oferix.

A les 10 del matí es van reunir els educadors amb els xiquets en el centre i van començar la marxa a peu cap a la platja, a través dels camins rurals a fi d'evitar la carretera. Els júniors tenen gran experiència a fer marxes per la muntanya i el fet d'anar caminant fins a la platja no els va suposar cap repte insuperable.

Sobre les 11:30 van arribar a la platja i van esmorzar en el passeig marítim, abans de començar els jocs preparats pels educadors. A les 12 hores va començar el joc tan esperat, consistent en un casino marítim. En el joc els xiquets, dividits per grups, havien d'anar passant diferents proves enfrontant-se als altres grups i apostant diners que, per descomptat, no era real.

Els xavals van disfrutar cada joc enfrontant-se als altres grups amb totes les seues forces. Els reptes posaven a prova la seua destresa física, ja que tots ells estaven relacionats amb la platja i l'arena. Finalment, el grup que va aconseguir majors diners va guanyar i va poder disfrutar d'un gran armament de pistoles d'aigua per a crivellar als grups que havien perdut. En un dia tan calorós els perdedors van estar encantats de ser arruixats per una caterva de projectils d'aigua.

Després de quedar extasiats de jugar en l'arena, es van dirigir a una plaça per a descansar i dinar tranquil·lament. No obstant això, molts xiquets van continuar jugant amb les pilotes alhora que menjaven.

El menjar va acabar amb caixes de gelats per a tots i la tornada a la platja per a començar el concurs de castells d'arena. Prèviament, es van llegir les bases del concurs i es va recordar que hi hauria un premi sorpresa per al millor castell. Els grups de xiquets van competir àrduament per fer el millor castell o escultura en l'arena i, després de la difícil deliberació del jurat, es va atorgar el premi al grup de Pacte (els més menuts de 9 anys).

Després d'acabar el concurs, els júniors es van posar en marxa cap al poble, de nou caminant, on els esperava una sorpresa en el Centre Apocalipsis. Quan els xiquets i pares (que estaven invitats) van arribar al centre van veure com allí s'anava a desenrotllar un espectacle excepcional.

Dos personatges ficticis de la pel·lícula Robin Hood, Robin i Little John, van escenificar un xicotet teatre i van donar començament a un vídeo recordatori del que havia sigut el curs. A continuació, es va procedir a invitar el rei Ricard Cor de Lleó, també de la dita pel·lícula, perquè explicara el motiu d'esta sorpresa. El sentit de tot això era oferir una xicoteta informació als pares i als xiquets sobre el campament d'estiu que els Júniors Apocalipsis realitzaran del 19 al 30 de juliol a Bocairent. Els xiquets van comprendre de seguida que l'ambientació del campament estaria relacionada amb el personatge de Robin Hood i que haurien d'ajudar-li en totes les aventures a què s'enfrontara.

La fi de curs va acabar amb un berenar per a tots a base d'orxata i fartons i amb l'anunci que la primera reunió informativa del campament serà el dia 13 de juny a les 8 de la vesprada, en el centre júniors.

Informa: Centre Júniors Apocalipsis

403-fin_curso_juniors

 

08 Juny 2011
FaceBook  Twitter  

Altres