Més de 400 jóvens de Puçol “rocanfolquejen” amb Infussió

Més de 400 jóvens de Puçol “rocanfolquejen” amb Infussió

La banda local Infussió presenta en l'Espai Jove de Puçol el nou sabor de la música valenciana, Rocanfolc, un disc que conjuga les melodies de la nostra música popular i tradicional amb el rock, el vals i inclús bulerías en una elèctrica infusió de sons. Nou cançons per a no parar de cantar i ballar “rocanfolc” durant tota la nit.

Divendres passat 15 d'abril, més de 400 rocanfolquers es van donar cita en l'Espai Jove de Puçol per a cantar fins a quedar-se afònics en el concert de presentació de Rocanfolc, el nou disc de la banda local Infussió.

Juanen Carreres, cantant del grup, explica que “estem molt contents, el públic ens va contagiar la seua eufòria. Cantaven cada cançó, botaven, aplaudien i no paraven de ballar. Ens ho van fer passar realment bé i crec que es van adonar d'això. Vam obrir el concert amb una versió instrumental de Madness, One step beyond; vam tocar totes les cançons del disc, a més d'alguna novetat per a esta temporada: una adaptació de la popular dansa de La Moma (la més representativa de les danses del ‘Corpus'), la qual hem adaptat a la línia de la banda i que queda rocanfolquera total. Per a acabar, com ve sent habitual, vam invocar a l'esperit tequiler de la nostra banda i vam tancar el concert amb Nena, la mítica cançó de Tequila, però en versió rocanfolquera”.

Juanen destaca que “en el concert, que va durar una hora i cinc minuts de pur rocanfolc, van participar tots els artistes que han col·laborat amb Infussió en la gravació del disc. L'escenari es va omplir d'instruments: bateria, baix, guitarres, violí, bandúrria, teclat, congues, pandereta, quixada, sis veus, flauta i dolçaines... va ser un detall que estigueren tots, que modificaren les seues agendes per a compartir eixa nit amb nosaltres és una cosa que no estem disposats a oblidar”.

La festa de presentació de Rocanfolc va comptar també amb les actuacions de l'Escola de Tabal i Dolçaina, l'Escola de Dansa, la Colla de Cant d'Estil, l'Escola Municipal de Rondalla de Puçol i els grups Mox i Besugo, que van fer ballar i cantar a la multitud que es va congregar en l'Espai Jove fins quasi les quatre del matí.

A més de disfrutar de la millor música en viu i en directe, tots els rocanfolquers van poder immortaliltzar esta màgica nit en un fotocool, on els fans de la banda es van fotografiar amb el fons negre a lunars blancs, una imatge ja característica del seu grup de música preferit.

La pròxima cita amb el rocanfolc serà el divendres 7 de maig en el Café L'Infern de Massalfassar. Però, si no pots o no et vols esperar fins llavors per a rocanfolquejar amb Infussió, pots aconseguir el seu disc en el bar la Casa de Cultura o en la cafeteria Café Ro de Puçol. Però dóna't pressa a fer-te amb el teu Rocanfolc, perquè, en poc més d'una setmana, Infussió ja ha venut 800 còpies de les 1.000 que han editat. Et vas a quedar sense rocanfolquejar?

Informa: Miguel Crespo

277-concierto_infussio-4

fotos_noticia 

 

19 abril 2011
FaceBook  Twitter  

Altres