Naix el museu a l'aire lliure de Puçol: el 15 d'abril es trien els sis projectes finalistes del concurs de grafitis

Naix el museu a l'aire lliure de Puçol: el 15 d'abril es trien els sis projectes finalistes del concurs de grafitis

Ibedrola i l'Ajuntament de Puçol, a través de la Regidoria de Joventut, han convocat un concurs de grafitis per a decorar els centres de transformació de la Companyia en el Polígon de La Murta la resolució del qual tindrà lloc el pròxim 15 d'abril. Sis seran els artistes seleccionats per a decorar les instal·lacions de distribució del Polígon de La Murta, que es convertiran en un museu a l'aire lliure.

Puçol és el primer ajuntament de la Comunitat Valenciana que posa en marxa una iniciativa d'estes característiques, amb la que es va a aconseguir donar solució a les pintades contínues en els centres de transformació, que donaven un aspecte desagradable i empobrien l'entorn.

El passat 25 de març va finalitzar el termini d'entrega d'esbossos del concurs, a què s'han presentat 16 obres d'entre les que el jurat seleccionarà els sis finalistes que decoraran les dites instal·lacions, als que li'ls facilitarà la pintura necessària —esprai—. Així mateix, el jurat triarà un guanyador, que rebrà un xec per la qualitat del seu grafiti.

davall el lema Murs per a… s'han presentat a esta campanya jóvens entre 14 i 35 anys, tant de forma individual com en grup. Cada un dels participants ha presentat quatre treballs corresponents a cada una de les fatxades dels centres de transformació.

Amb esta nova iniciativa, Iberdrola i l'ajuntament pretenen inculcar en els jóvens de Puçol la necessitat integrar els centres de transformació en l'entorn, atés que són elements indispensables per al subministrament d'energia elèctrica. A més, esta activitat respon al compromís d'Iberdrola amb el suport a la realitat social, econòmica i cultural de tots els territoris en què desenrotlla la seua activitat i, en este cas, amb el de la província de València.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Puçol, al mateix temps que aconseguix resoldre el problema existent amb la brutícia dels centres de transformació, pretén potenciar la creativitat i els mitjans d'expressió dels jóvens.

 

12 abril 2011
FaceBook  Twitter  

Altres