Els profes de l'institut donen la nota perquè l'Associació de Discapacitats tinga Escola de Pasqua

Els profes de l'institut donen la nota perquè l'Associació de Discapacitats tinga Escola de Pasqua

L'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS) recapta més de 1.000 euros gràcies al concert solidari de l'Institut d'Educació Secundària de Puçol. Una iniciativa pionera, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, i que permetrà als xavals discapacitats del nostre poble tindre Escola de Pasqua.

El divendres 25 de març l'Associació de Discapacitats va organitzar, amb la col·laboració de l'Institut d'Educació Secundària i l'Ajuntament de Puçol, un concert per a recaptar fons. Este esdeveniment benèfic, que es va celebrar en el nou Espai Jove del poble, va comptar amb dos actuacions musicals de luxe: els experts en pop anglès Outlet i el grup de música tradicional celta Samain.

A més de la solidaritat i el compromís social, estes dos bandes compartixen una altra característica més: entre els seus integrants trobem dos professors de l'IES Puçol als que els agrada donar la nota, especialment per a col·laborar amb els que més ajuda necessiten. Estos dos mestres de la solidaritat són Ester Balaguer, professora de tecnologia, que es transforma quan puja a l'escenari en la veu pop d'Outlet, i Carles Sendín, professor de biologia, que es convertix en el flautista de Samain.

José Roldán, professor de l'IES Puçol i un dels impulsors d'este concert, comenta que “en el centre estem encantats i molt contents amb la bona acollida que ha tingut esta iniciativa, que era la primera vegada que es realitzava. Especialment perquè la recaptació servirà perquè els xavals d'ADIS puguen disfrutar de la seua Escola de Pasqua”.

I és que com explica la secretària d'ADIS, Julia Mateo, gràcies a les entrades i a la solidaritat dels professors i veïns del nostre poble l'associació de discapacitats de Puçol va reunir més d'1.000 euros amb este concert. “Al final vam vendre més de 300 entrades, moltes d'elles de fila 0, ja que va haver-hi gent que va col·laborar pagant els 3 euros que valien però després ni les va agarrar. Les compraven només per ajudar”, afirma Julia. 

Una ajuda i una solidaritat que tindrà els seus efectes visibles a curt termini, concretament en Setmana Santa, quan ADIS organitze amb els diners recaptats l'Escola de Pasqua per als xavals discapacitats del nostre poble. Una feliç Julia Mateo agraïx la col·laboració de tots els que van donar la nota perquè el concert fóra un èxit i l'Escola de Pasqua 2011 possible.

Estem molt agraïts amb tot el món que ha col·laborat amb nosaltres: l'institut, especialment amb José Roldán i Nacho Pont; per descomptat amb els dos grups, que són molt bons i podrien tocar cobrant en qualsevol lloc; i també amb l'Ajuntament de Puçol per cedir-nos l'Espai Jove i fer-se càrrec d'altres gastos com els cartells i el sopar dels artistes. Moltes gràcies als tècnics que ens van ajudar: José Luís, Sabin, Sento i Vicente Català”.

Informa: Miguel Crespo

226-outlet_en_concierto-1

fotos_noticia

 

06 abril 2011
FaceBook  Twitter  

Altres