La Fira de l'Estudiant, una aposta més de Puçol per a millorar el futur dels seus jóvens

La Fira de l'Estudiant, una aposta més de Puçol per a millorar el futur dels seus jóvens

Per tercer any consecutiu, Puçol celebra la Fira de l'Estudiant. Esta cita, dirigida a jóvens i veïns que vulguen millorar la seua formació, mostrarà tot tipus d'ofertes educacionals. Des de carreres universitàries a cicles formatius, passant pels menys coneguts programes de qualificació, el teu futur t'està esperant en la Fira de l'Estudiant.

El proper dimarts 8 de febrer arranca en l'Espai Social La Barraca la tercera edició de la Fira de l'Estudiant de Puçol, una cita ineludible per a tots els jóvens i adolescents de la localitat. Fins el dijous 10 de febrer, esta fira mostrarà el ventall de possibilitats de formació del sistema educatiu i també altres opcions menys conegudes.

José Luis Gómez, tècnic municipal de joventut, explica que “els més de 400 visitants que rebrà la fira podran informar-se sobre el seu possible futur universitari, cicles formatius i altres eixides menys conegudes, com són els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els tallers de formació i inserció laboral (TFIL) i inclús d'estudis artístics i musicals. Amb tota esta informació volem donar les ferramentes necessàries als jóvens per a fomentar la seua formació i facilitar la seua inserció laboral”.

La Fira de l'Estudiant compta en esta edició amb la col·laboració de l'oficina local del SERVEF, de l'Institut d'Educació Secundària de Puçol i del centre concertat Virgen al Pie de la Cruz. El tècnic de joventut comenta que “els centres estan molt satisfets amb esta fira. Inclús han substituït la visita orientativa dels alumnes de batxillerat a les universitats per esta cita local per a aclarir dubtes com les proves d'accés, el procés de Bolònia o l'oferta de carreres”.

A més de rebre pels matins als alumnes dels centres educatius de la localitat, per les vesprades la fira estarà oberta al públic en general. Juan Manuel Busto, regidor de joventut, precisa que “esta fira vol atendre qualsevol veí de Puçol que tinga inquietuds per a millorar la seua formació. Amb l'actual crisi econòmica, cada vegada són més els ciutadans que volen reprendre o ampliar els seus estudis per a estar millor qualificats i aconseguir un treball. Per això, esta Fira de l'Estudiant és ara més necessària que mai i demostra una vegada més el compromís de l'Ajuntament de Puçol amb la formació, tant acadèmica com laboral, dels veïns del poble”.  

Si tens dubtes sobre el teu futur i vols obtindre tota la informació necessària per a decidir què estudiar, la Fira de l'Estudiant té les respostes a totes les teues preguntes. Vine i aprofita està oportunitat: del 8 al 10 de febrer, en La Barraca, millorar la teua formació acadèmica i poder obtindre un millor lloc de treball està en les teues mans.

Informa: Miguel Crespo

084-cartel_feria_estudiante-1

 

03 Febrer 2011
FaceBook  Twitter  

Altres