Els patges reials van portar jocs, diversió i bon temps a Puçol per als xiquets i els pares

Els patges reials van portar jocs, diversió i bon temps a Puçol per als xiquets i els pares

El diumenge 26 de desembre va arribar l'avançada dels Reis Mags a Puçol. Els patges reials venien disposats a arreplegar les cartes dels xiquets i, de pas, els van proporcionar hores de diversió amb un gegantí parc d'unflables, tot això gentilesa de l'Agrupació de penyes i l'Ajuntament de Puçol.

Un any més, l'Agrupació de penyes s'ocupa d'organitzar l'arribada dels Reis Mags a Puçol en col·laboració amb l'ajuntament de la població. L'activitat, que organitzen des de fa més d'una dècada, es dividix en dos jornades: a finals de desembre vénen els patges, disposats a arreplegar les cartes i les il·lusions dels més xicotets; i ja al gener, la vesprada del dia 5 una gran cavalcada recorre el nucli urbà omplint d'alegria, regals i confeti els carrers de la població.

La matinal del diumenge va comptar amb tots els al·licients perquè els xicotets disfrutaren (bo, tampoc alguns pares es van quedar arrere, que va haver-hi qui va fer cua i tot per a les fotos i els jocs). Per a començar, un salutació especial als patges reials, acompanyat de les imprescindibles fotos dels papàs, les mamàs i alguna que una altra iaia que ja sabia com traure-li partit al mòbil que li havia portat Pare Noel (esta competència, sempre avançant-se).

Per a continuar, una bona ració de tobogans unflables, bots, matalafets i castells en què l'entrada estava reservada als més xicotets (encara que, insistim, algun papà també es va llançar… això sí, amb l'excusa que havia d'acompanyar al seu fill xicotet).

I, finalment, mentres descansaven i reposaven forces, els xicotets passaven per les expertes mans del taller de maquillatge i, com a colofó, un globus amb les més capritxoses formes de regal (efectivament, algun papà també va tornar a casa amb el seu globuset: són com a xiquets).

Tot això acompanyat d'un sol magnífic i amb els monitors de l'Agrupació de penyes vigilant de prop els moviments dels peques, perquè els papàs estigueren tranquils... amb el seu globus. Una jornada perfecta subvencionada per l'Ajuntament de Puçol i que forma part de la programació anual que realitza conjuntament amb les penyes.

La continuació vindrà el dimecres 5 de gener, a partir de les 17:30 hores. Serà llavors quan la tradicional cavalcada inicie el seu recorregut des de la Residència de la tercera edat, passant pel barri Hostalets, l'avinguda Molí de Vent, l'avinguda València i el nucli antic, per a finalitzar en la plaça del País Valencià, on ses majestats els Reis Mags atendran personalment les peticions dels xiquets de Puçol.

Encara que, qui sap, potser canvie el temps i eixa vesprada torne a nevar a Puçol…  que en l'avinguda València tenen un microclima especial.

El diumenge 26 de desembre va arribar l'avançada dels Reis Mags a Puçol: els patges reials

Més fotos de la notícia

31 Desembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres