L'Ampli estrena l'Espai Jove amb un concert de rock el dissabte 11 de desembre

L'Ampli estrena l'Espai Jove amb un concert de rock el dissabte 11 de desembre

Després de més d'una dècada de vida, els grups de rock de L'Ampli per fi disposen d'unes instal·lacions municipals a la seua mesura: l'Espai  Jove. The Party Chewaka Band, Cromañones, Mental Sick i Hasta la Saciedad seran les bandes encarregades d'obrir el teló del rock en l'Espai Jove.

Dissabte 11 de desembre, a partir de les 19:00 hores, tots els amants del rock&roll de Puçol tenen una cita en l'Espai Jove. The Party Chewaka Band, Cromañones, Mental Sick i Hasta la Saciedad actuaran en el primer concert de rock que alberga el nou Espai Jove.

Com explica Juan Manuel Busto, regidor de joventut, “este concert de grups de L'Ampli, l'associació de bandes de rock de Puçol, és la primera activitat dirigida als jóvens que se celebra en l'Espai Jove, un recinte on per fi els grups de música de la nostra localitat tenen unes instal·lacions a la seua mesura on tocar”.

I és que després d'una dècada de vida durant la qual els grups de rock de Puçol han actuat en tot tipus de recintes (l'antiga nau de Renfe, el vell camp de futbol, el poliesportiu, la Plaça del País Valencià...) ara per fi disposen d'unes instal·lacions municipals on tocar i delectar els seus fans. El regidor explica que “precisament un dels objectius que té l'Espai Jove és albergar els tradicionals concerts de L'Ampli. Fins ara els grups de Puçol tenien uns locals municipals per a assajar. Ara també compten amb un espai on tocar”.

Després de la breu actuació que ja va realitzar Hasta la Saciedad durant la inauguració de l'Espai Jove el 5 de novembre, el dissabte 11 de desembre, The Party Chewaka Band, Cromañones, Mental Sick i novament Hasta la Saciedad seran els encarregats d'obrir el teló del rock en l'Espai Jove amb les seues guitarres, baixos i bateries.

Segons José Luis Gómez, tècnic municipal de joventut, “este concert en l'Espai Jove és un bon exemple del suport i de la col·laboració que la regidoria de Joventut oferix als jóvens artistes de Puçol perquè puguen desenvolupar i promocionar les seues habilitats musicals, i perquè tots els jóvens del nostre poble puguen disfrutar amb el seu talent. Potser només siga rock&roll, però ens agrada i ara els grups de L'Ampli ja tenen on tocar-lo”.

Informa: Miguel Crespo

Dissabte 11 de desembre, a partir de les 19:00 hores, tots els amants del rock&roll de Puçol tenen una cita en l'Espai Jove 

10 Desembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres