Curtmetratges d'alumnes de secundària per a ensenyar que “és fàcil dir no” a les drogues

Curtmetratges d'alumnes de secundària per a ensenyar que “és fàcil dir no” a les drogues

Un any més en l'IES Puçol s'han desenrotllat les sessions de Prevenció de Drogodependències organitzades per la Conselleria de Sanitat a través de la FEPAD (Fundació per a l'Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències) que han sigut impartides per Elvira Pérez, tècnic  de la dita conselleria.

Com és sabut, la FEPAD té un caràcter preventiu i científic, amb la finalitat d'aportar, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, un major coneixement i comprensió sobre les conductes addictives, enfortint la labor investigadora en tots els seus vessants.

En esta ocasió s'han produït algunes novetats respecte a anys anteriors ja que han sigut inclosos en les sessions els curtmetratges de la segona edició Dirigix la teua vida, de l'any 2009, sorgits dels tallers de cine organitzats per la fundació en què alumnes valencians d'edats compreses entre els 16 i 18 anys manifesten la seua visió sobre el problema de les drogues a través de l'elaboració dels seus propis curtmetratges.

Els triats han sigut Sense senyal de l'IES Teulada, Interferències de l'IES Albal, Un món feliç de l'IES Albereda i Qüestió de triar de l'IES Xixona.

Després de la projecció d'estos curts, els alumnes de l'IES Puçol han sigut informats sobre els diferents efectes de les drogues i les seues repercussions tant a nivell personal, com a familiar i social. S'ha fet insistència en el fet que entrar en este món és una “qüestió personal” que cada un ha d'assumir i al que “és fàcil dir NO”. 

És fàcil dir no... si t'informes

04 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres