TAI aproxima a joves de Puçol les seues experiències de voluntariat a Nepal

17 Març 2020

Dos representants de la Fundació Solidària TAI van realitzar una xarrada el passat 4 de març en l'institut IES Puçol per a conscienciar als joves sobre la importància de l'ajuda al desenvolupament i explicar algunes de les seues vivències com a voluntàries a Nepal. I ho van fer acompanyades pels responsables de Joventut i Benestar Social de l'Ajuntament, que a més van informar sobre els programes i beques de cooperació internacional que ofereixen, el termini de la qual s'obrirà pròximament.

Llegeix més...

Creix el Museu a l'Aire Lliure de Puçol amb la 9ª edició del concurs de grafitis

10 Març 2020

El que va començar en 2011 com una iniciativa de l'Ajuntament i Iberdrola per a acabar amb les pintades vandàliques és, nou anys després, tota una tradició cultural que atrau a nombrosos artistes disposats a formar part del Museu a l'aire lliure de Puçol. Les propostes es poden presentar fins a l'11 de maig i, els seleccionats, prendran com a llenç els carrers indicats per a donar a la localitat un toc de color, missatges implícits i molt, molt d'art.

Llegeix més...

Nadal a l’Espai: una experiència lúdic-tecnològica per a joves... i no tan joves!

17 Desembre 2019

Els amants del món gaming tenen una cita a l’Espai Jove els dies 26 i 27 de desembre, dues jornades amb una sèrie d'activitats per a tots els públics que inclouen des de escaperooms, jocs de taula, ping pong, futbolí i tallers, fins a tornejos dels videojocs més candents del moment. A més de l'aspecte més lúdic, xarrades sobre consum responsable, i alguns influencers comptaran als joves les seues experiències en el sector.

Llegeix més...

Youtubers de tot just dotze anys aprenen com millorar la seua tècnica gràcies a Xtu

08 Novembre 2019

Deu joves d'11 a 16 anys participen en el curs «Com convertir-te en un Youtuber» organitzat per Xtu (Regidoria de Joventut) a l'Espai Jove. Sergi Moyano és el monitor del curs, la primera jornada del qual, el 7 de novembre, els ha permés fer un guió i gravar un vídeo d'un minut llest per a pujar a YouTube. Per a alguns, una absoluta novetat; uns altres, amb tot just 12 anys, ja tenen el seu propi canal i publiquen amb assiduïtat.

Llegeix més...

«Semillas», una pel·lícula de l'institut i l'ajuntament, inaugura el festival XS Puçol

25 Octubre 2019

Del 25 al 27 d'octubre, l'Espai Jove acull la 8a edició del festival de curtmetratges XS Puçol, amb 20 títols d'àmbit nacional i autonòmic, al costat dels 13 curts expressos gravats el cap de setmana anterior al certamen. A més, l'acte d'inauguració és un homenatge a la trajectòria d'un personatge o entitat que aposta per l'ús de l'audiovisual més enllà de l'oci, amb el premi LAltra Mirada. Enguany, el guardó és un reconeixement a l'institut de Puçol i al seu professor Vicent Ribes (mort al gener), amb la projecció del curt Semillas, protagonitzat per alumnes del centre.

Llegeix més...

El festival de curts express demana pas: 13 obres s'estrenen el diumenge 27 d'octubre a l'Espai Jove

24 Octubre 2019

XpresS va nàixer com una aposta per ampliar els horitzons del festival de curts XS Puçol, introduint un rodatge contrarellotge el cap de setmana anterior al festival; millor dit: guió, rodatge, edició i enviament d'un curt de dos minuts que, a més, ha d'incloure un element clau. Enguany, 13 grups han aconseguit superar el repte i les seues obres s'estrenen el diumenge 27 d'octubre, a les 18 hores, a l'Espai Jove, dins de la gala de clausura i lliurament de premis del festival.

Llegeix més...

Festival de curts XS Puçol: cinema per a escolars, aficionats, professionals… i per a tots els públics

22 Octubre 2019

Octubre és el mes del festival de cinema de Puçol, que compta amb tres seccions: una express, una altra autonòmica i l'última nacional. Enguany, la inauguració es realitza amb un homenatge a l'Institut de Secundària de Puçol i al seu professor Vicent Ribes, titulat Semillas. Durant el cap de setmana del 25 al 27, es projectaran un total de 20 curts a concurs, a més dels 13 curts expressos rodats a Puçol el cap de setmana anterior al festival.

Llegeix més...

T'agrada el cinema? Tens 48 hores per a demostrar que saps escriure, rodar i muntar un curt

17 Setembre 2019

Dins del festival de curts XS Puçol, que se celebra durant la segona quinzena d'octubre en l'Espai Jove, hi ha una secció que oferix una possibilitat única: estrenar el teu treball en la sessió de clausura del festival. Parlem del XS Xpress, en la qual pot participar tot aquell que accepte el desafiament: realitzar un curtmetratge de dos minuts en 48 hores, gravat a Puçol durant el cap de setmana del 19 i 20 d'octubre.

Llegeix més...

L'aula d'estudi amplia el seu horari per a l'època d'exàmens

15 Maig 2019

Des del 4 de maig, l'aula d'estudi ha realitzat la seua primera ampliació d'horaris: de dilluns a divendres, de 8.30 a 21.45 hores ininterrompudament i, a més, els dissabtes, de 9 a 14 hores. Conforme s'acosten els exàmens, hi haurà una segona ampliació, a partir del 20 de maig, que permetrà als estudiants gaudir de les instal·lacions fins a la 1 de la matinada, de dilluns a divendres.

Llegeix més...

«Puçol Talent», el 10 de maig, tu eres l'estrela jove de Puçol

07 Maig 2019

Tens entre 11 i 14 anys? T'agrada ballar, cantar, fer màgia o qualsevol altra activitat espectacular? Llavors, ací tens la teua oportunitat: Puçol Talent, el projecte on tu eres l'estrela. Dins de la programació de Divendres a lEspai, el 10 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, un concurs diferent en l'Espai Jove, amb entrada només per a joves, que seran els protagonistes, els presentadors, el jurat i fins i tot el públic. Inscripcions en els col·legis i institut o en el telèfon de X-tu, l'àrea de Joventut de Puçol: 663 303 453.

Llegeix més...

Altres