Video

Farmàcia de guardia

Diumenge 17
Jesús Iborra Sanz

El temps a Puçol

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

Casa de cultura - Gestions

Casa de cultura - Gestions

Casa de Cultura

Quines activitats ofereix la Casa de Cultura?
Pots trobar activitats formatives, com les Escoles Municipals de Cultura, on pots aprendre diverses disciplines artístiques: Balls de Saló, Tabal i dolçaina, Escola de Danses, Rondalla, Restauració de mobles, Solfeig i Instruments. A més, s’ofereix una programació cultural estable de cine, música, teatre, exposicions i conferències. També, i amb caràcter anual, es convoquen Premis Vila de Puçol de pintura, poesia i narrativa.

Com i quan puc matricular-me en les escoles?
Les inscripcions es realitzen durant la segona quinzena de setembre, i la major part d’activitats s’inicien a partir d’octubre, tot i que hi ha cursos i activitats al llarg de tot l’any, amb diferents duracions.

Com puc informar-me?
Per a qualsevol qüestió, pots telefonar al número 961 421 949, on t’atendrem personalment, enviar-nos un correu sol·licitant informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o també pots informar-te a la nostra web http://www.casacultura.net/. Mensualment editem un full que es reparteix per la població.

Com comprar entrades per als espectacles?
Habitualment el mateix dia a la taquilla. De vegades es realitza venda anticipada quan les entrades són numerades i es preveu que s’omplirà la capacitat, i pròximament es podran adquirir per Internet, al servei Servientrada de la CAM.

Quin horari d’obertura té la Casa de Cultura?
Habitualment, de dilluns a dissabte de 10 a 22 hores, i els diumenges en horari de vesprada. Tot i això, este horari s’amplia en funció de les activitats culturals que s’hi duen a terme.

Altres