10 Agosto - 09:30 PILATES A VORAMAR
11 Agosto - 20:00 GAP A VORAMAR

Farmàcia de guardia

Diumenge 9
Joaquin Roda Querol

El temps a Puçol

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (20): coco

La nostra cuina (20): coco

Estos pastissets de coco són de la rebosteria més tradicional a Puçol, els podem trobar en tots els forns tradicionals, però el més important és com són de fàcils de preparar i com estan de bons. Vos invite que el tasteu.

 

La nostra cuina (20): coco 

Ingredients:

—3 ous

—250 grams de sucre

—250 grams de coco ratllat

963-coco-3

Elaboració:

Mesclem els ous amb el sucre, jo vaig utilitzar les varetes de la batedora i vaig estar 5 minuts batent-lo perquè quedara una mescla amb prou volum.

Posteriorment, agreguem el coco ratllat i unim tots els ingredients molt bé. Quedarà una massa prou apegalosa.

Agafem porcions de la mescla amb ajuda de dos culleretes i les col·loquem en la placa de forn, sobre la qual haurem col·locat un paper de forn, també he provat amb mini motles de silicona i queden molt bé.

Hem de tindre en compte que les boletes de massa queden separades unes d'altres ja que creixen i s'expandixen un poc en el forn. Enfornem, amb el forn precalfat a 200º C i amb calor dalt i baix, durant 10 minuts.

Una vegada enfornades deixem que refreden 5 minuts sobre la safata i les passem a una reixeta perquè refreden per complet.

963-coco-4

Trucs:

Quan fem les boletes de coco, si no volem utilitzar les culleretes, ens posarem un poc de sucre en les mans i no se'ns apegaran.

Si tens algun plat favorit o una recepta tradicional que t'agradaria compartir amb tots en esta pàgina web, pots contactar amb nosaltres en els correus següents:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.lacocinadelamasia.blogspot.com

Escriu: Charo Palamós Durbá 

000-nostra_cuina1

963-coco-2

 

Altres