10 Agosto - 09:30 PILATES A VORAMAR
11 Agosto - 20:00 GAP A VORAMAR

Farmàcia de guardia

Diumenge 9
Joaquin Roda Querol

El temps a Puçol

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (14): calamars amb ceba

La nostra cuina (14): calamars amb ceba

Hui vos oferim una d'eixes receptes que queda perfecta tant el dia que la prepares o si necessites tindre preparat el menjar o sopar de l'endemà perquè tens treball o un compromís. I pots preparar-la en qualsevol època de l'any.


La nostra cuina (14): calamars amb ceba

Ingredients

—1 quilo de calamars

—6 cebes grans

—3 dents d'all

—2 fulles de llorer

—1 got de vi blanc

—Oli d'oliva

—Sal (només si al tastar ho necessita)

—Pebre negre

—Pebre roig roig dolç

471-calamares-encebollados-5

Elaboració

La primera cosa que hem de fer és netejar els calamars, els esbaldim bé i els llevem la pell, reservem.

D'altra banda, pelem la ceba i la tallem a gallons grans i reservem.

Prepararem tots els altres ingredients i reservem.

Posem en una cassola de fang l'oli i calfem un poc, afegim els alls, fregim un poc i afegim els calamars, quan comence a bullir, tapem la cassola i posem el foc a intensitat mitja-baixa. El deixarem almenys uns 30 minuts, fins que l'aigua amaine un poc.

En eixe moment afegirem la ceba, els fulles de llorer, el pebre, la sal (si és necessari, primer tasta-ho) i el vi blanc.

El temps de cocció serà aproximadament uns 30 minuts a foc mig-baix.

471-calamares-encebollados-4

Trucs

Esta és una d'eixes receptes que queda perfecta tant el dia que la prepares o si necessites tindre preparat el menjar o sopar de l'endemà perquè tens treball o un compromís. Així que vos anime a provar-la i ja em contàreu.

Si tens algun plat favorit o una recepta tradicional que t'agradaria compartir amb tots en esta pàgina web, pots contactar amb nosaltres en els correus següents:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Escriu: Charo Palamós Durbá

000-nostra_cuina1

471-calamares-encebollados-3


Altres