Farmàcia de guardia

Sense events

El temps a Puçol

centro salud2 val


quepaso portada 1 val def

La nostra cuina (38): Canelons d'espinacs i formatge (2)

14 Desembre 2014

Per a la realització d'esta recepta, utilitze la beixamel que ma mare ha fet sempre i sincerament crec que és millor. Vos explique un poc la diferència: molts cuiners quan fan la beixamel, per a espessir la llet, utilitzen farina (de blat), la torren un poc i, després remouen la farina amb la llet fins que els espessix. Però ma mare diu que eixa beixamel és molt “basta” ella utilitza farina de dacsa (Maizena, per a aclarir-nos) perquè queda molt més “fina”, també té altres truquets que ara vos ensenye.

Llegeix més...

La nostra cuina (37): Sopa de verdures i pistatxos

09 Novembre 2014

No sé si serà que el temps està canviant o que em trobe un poc constipada, la veritat és que m'abellixen molt les sopes, pareix que amb la tardor arriben les ganes de menjar "calentito". Repassant fotos de l'hivern passat i que no havia publicat, m'he trobat amb esta sopa de verdures que va fer Arguiñano en la televisió, i que jo vaig preparar uns dies després en ma casa. Certament va ser un èxit i la vam menjar molt bé, així que ara mateix vos anote la recepta.

Llegeix més...

La nostra cuina (36): El pasteló de bescuit, rovell i cremes

03 Novembre 2014

Esta és una de les receptes més elaborades que he realitzat fins al moment. I és molt especial per a mi, ja que és un dels pastissos més típics a Puçol per a les festes de la nostra patrona. En casa feia molts anys que no ho féiem, pel que hi hem hagut de parar-nos a recordar cada una de les parts de les recepta, perquè com veureu, té prou components diferents, per un costat el bescuit, per un altre costat les diferents cremes, que muntarem a capes, el rovell d'ou confitada, en fi, molt de treball, però un resultat magnífic.

Llegeix més...

La nostra cuina (35): Albergines a la parmesana

04 Maig 2014

Charo Palamós continua amb les seues receptes mensuals en el periòdic Noticies de Puçol. En esta ocasió ens mostra com preparar una recepta dividida en dos parts: d'una banda, la tomaca fregida; d'un altre, les albergines al vapor. I tot junt, les albergines a la parmesana.

Llegeix més...

La nostra cuina (34): Cassoleta de verdures

26 Gener 2014

Un d'eixos plats que hem preparat durant el mes de gener en els cursos de cuina del Programa de la Dona que hem impartit en  l'Espai Social La Barraca. Verdura, pasta fullada i una preparació per parts, però senzilla. Cassoleta de verdures, un plat sa, sa.

Llegeix més...

Altres