Jordi Pérez «el Niño de las Monjas», el nou torero de Puçol

10 Juny 2021

El dissabte 12 de juny, a Arenas de San Pedro (Àvila), un veí de Puçol reprèn la carrera per a fer realitat el seu gran somni: Jordi Pérez, conegut en el món taurí com el Niño de las Monjas, vol ser el nou torero del seu poble d'acolliment, Puçol, després d'una vida que inclou un altre acolliment per part de les monges de San José de la Montaña a València. La seua és una història quasi de pel·lícula, no gaire diferent de la que comptava aquell film protagonitzat per Enrique Vera en 1959, titulat precisament El Niño de las Monjas.

Llegeix més...

Sonia Carrasco, dissenyadora: «Aposte per una moda sostenible, responsable social i ambientalment»

14 abril 2021

Una valenciana, nascuda a Puçol i establida a Barcelona, triomfa en la London Fashion Week. Després d'estudiar a Madrid, València i Londres, va formar part de l'equip del dissenyador Alexander McQueen i també ha dissenyat per a Celine i Zara. Treballa com a independent, amb la seua pròpia marca i amb una aposta prioritària: una moda sostenible, on cada element de la cadena siga responsable social i ambientalment. El seu últim èxit ha sigut a la fi de febrer, a la Setmana de la Moda de Londres.

Llegeix més...

Baba Abdalahi, veí de Puçol i dels campaments de refugiats sahrauís

23 Febrer 2021

Des que va vindre, sent un xiquet, a gaudir d'unes vacances en pau, Baba ha sigut acollit com un més pel poble de Puçol. Participa des de sempre en la vida local a nivell social, esportiu i també amb una ONG solidària, que sobretot ajuda al poble sahrauí exiliat en el desert del Sàhara. I encara que vivien en pau des de 1991, en els últims mesos la guerra amenaça una vegada més. Així ho viu este veí de Puçol que coneix molt bé la realitat dels campaments de refugiats entorn de Tinduf .

Llegeix més...

Eliseo Valls: «El premi de la mocadorà li ho dec a la meua família, el meu equip de treball i tot el poble de Puçol»

04 Octubre 2018

El Gremi de Mestres Confiters de València atorga a la pastisseria Aixa el primer premi de la mocadorà, dins del Concurs de Sant Donís 2018. Un any més, i van set, l'acta del jurat, publicada el dimecres 3 d'octubre, no deixa dubtes: Eliseo Valls i el seu equip guanyen el concurs i, a més, obtenen el segon premi en presentació d'aparadors. Des de l'1 d'octubre, els veïns ja poden gaudir d'aquests exquisits dolços artesanals.

Llegeix més...

Juanjo López “el Penyo”: Fins a l'infinit i més enllà

02 Octubre 2018

Per a algunes cultures, el huit simbolitza l'infinit, el màxim a què es pot aspirar. Aquest estiu s'han complit huit anys des que un bou va agafar a Juanjo i van haver d'amputar-li la cama. Des de llavors ha fet atletisme, bicicleta, triatló, running, muntanya i ara natació i surf. Sempre batent rècords en l'esport paralímpic. Però ara prepara una mica més. Vol celebrar el desé aniversari de la seua agafada amb un desafiament llegendari: creuar nadant l'estret de Gibraltar… i si el temps acompanya, fer el viatge d'anada i volta. El huit és l'infinit; el deu, la perfecció.

Llegeix més...

Altres