Sonia Carrasco, dissenyadora: «Aposte per una moda sostenible, responsable social i ambientalment»

14 abril 2021

Una valenciana, nascuda a Puçol i establida a Barcelona, triomfa en la London Fashion Week. Després d'estudiar a Madrid, València i Londres, va formar part de l'equip del dissenyador Alexander McQueen i també ha dissenyat per a Celine i Zara. Treballa com a independent, amb la seua pròpia marca i amb una aposta prioritària: una moda sostenible, on cada element de la cadena siga responsable social i ambientalment. El seu últim èxit ha sigut a la fi de febrer, a la Setmana de la Moda de Londres.

Llegeix més...

Baba Abdalahi, veí de Puçol i dels campaments de refugiats sahrauís

23 Febrer 2021

Des que va vindre, sent un xiquet, a gaudir d'unes vacances en pau, Baba ha sigut acollit com un més pel poble de Puçol. Participa des de sempre en la vida local a nivell social, esportiu i també amb una ONG solidària, que sobretot ajuda al poble sahrauí exiliat en el desert del Sàhara. I encara que vivien en pau des de 1991, en els últims mesos la guerra amenaça una vegada més. Així ho viu este veí de Puçol que coneix molt bé la realitat dels campaments de refugiats entorn de Tinduf .

Llegeix més...

Eliseo Valls: «El premi de la mocadorà li ho dec a la meua família, el meu equip de treball i tot el poble de Puçol»

04 Octubre 2018

El Gremi de Mestres Confiters de València atorga a la pastisseria Aixa el primer premi de la mocadorà, dins del Concurs de Sant Donís 2018. Un any més, i van set, l'acta del jurat, publicada el dimecres 3 d'octubre, no deixa dubtes: Eliseo Valls i el seu equip guanyen el concurs i, a més, obtenen el segon premi en presentació d'aparadors. Des de l'1 d'octubre, els veïns ja poden gaudir d'aquests exquisits dolços artesanals.

Llegeix més...

Juanjo López “el Penyo”: Fins a l'infinit i més enllà

02 Octubre 2018

Per a algunes cultures, el huit simbolitza l'infinit, el màxim a què es pot aspirar. Aquest estiu s'han complit huit anys des que un bou va agafar a Juanjo i van haver d'amputar-li la cama. Des de llavors ha fet atletisme, bicicleta, triatló, running, muntanya i ara natació i surf. Sempre batent rècords en l'esport paralímpic. Però ara prepara una mica més. Vol celebrar el desé aniversari de la seua agafada amb un desafiament llegendari: creuar nadant l'estret de Gibraltar… i si el temps acompanya, fer el viatge d'anada i volta. El huit és l'infinit; el deu, la perfecció.

Llegeix més...

María Monedero, campiona d'Espanya de ball per parelles

06 Març 2017

Als seus 27 anys, María Monedero s'ha proclamat campiona d'Espanya de Ball amb la seua parella Néstor Richart, en el nacional celebrat a Orpesa el 19 de febrer. Amb este triomf aconseguix un somni que va començar practicant ballet als 5 anys, encara que des dels 12 volia competir, per al que va començar a estudiar en l'Acadèmia Élite, on hui continua ballant i impartint classes.

Llegeix més...

Altres