Eliseo Valls: «El premi de la mocadorà li ho dec a la meua família, el meu equip de treball i tot el poble de Puçol»

04 Octubre 2018

El Gremi de Mestres Confiters de València atorga a la pastisseria Aixa el primer premi de la mocadorà, dins del Concurs de Sant Donís 2018. Un any més, i van set, l'acta del jurat, publicada el dimecres 3 d'octubre, no deixa dubtes: Eliseo Valls i el seu equip guanyen el concurs i, a més, obtenen el segon premi en presentació d'aparadors. Des de l'1 d'octubre, els veïns ja poden gaudir d'aquests exquisits dolços artesanals.

Llegeix més...

Juanjo López “el Penyo”: Fins a l'infinit i més enllà

02 Octubre 2018

Per a algunes cultures, el huit simbolitza l'infinit, el màxim a què es pot aspirar. Aquest estiu s'han complit huit anys des que un bou va agafar a Juanjo i van haver d'amputar-li la cama. Des de llavors ha fet atletisme, bicicleta, triatló, running, muntanya i ara natació i surf. Sempre batent rècords en l'esport paralímpic. Però ara prepara una mica més. Vol celebrar el desé aniversari de la seua agafada amb un desafiament llegendari: creuar nadant l'estret de Gibraltar… i si el temps acompanya, fer el viatge d'anada i volta. El huit és l'infinit; el deu, la perfecció.

Llegeix més...

María Monedero, campiona d'Espanya de ball per parelles

06 Març 2017

Als seus 27 anys, María Monedero s'ha proclamat campiona d'Espanya de Ball amb la seua parella Néstor Richart, en el nacional celebrat a Orpesa el 19 de febrer. Amb este triomf aconseguix un somni que va començar practicant ballet als 5 anys, encara que des dels 12 volia competir, per al que va començar a estudiar en l'Acadèmia Élite, on hui continua ballant i impartint classes.

Llegeix més...

Claudio Chaqués, veí de Puçol, rep l'Orde del Mèrit Civil

28 Febrer 2017

El dijous 23 de febrer, Claudio Chaqués va rebre l'Orde del Mèrit Civil en el saló de plens de l'Ajuntament de Puçol. Esta condecoració és la tercera distinció més important a nivell nacional i ha sigut concedida pel rei Felip VI en virtut dels treballs realitzats per Claudio i les seues empreses en els àmbits de la integració social, la creació d'ocupació, la formació universitària i les iniciatives dutes a terme amb la Universitat Politècnica de Madrid. La distinció li va ser entregada per l'alcalde Enric Esteve en presència de polítics, tècnics municipals i familiars del, a partir de hui, Il·lustríssim senyor Claudio Chaqués.

Llegeix més...

Laura Girón presenta la seua primera novel·la, “País de paso”, el 20 d'octubre en la llibreria Soriano de València

14 Octubre 2016

El 2 de maig, Laura Girón es reunia amb l'editorial valenciana Sargantana per a firmar el contracte pel qual a l'octubre la seua primera novel·la, País de paso, estaria disponible en llibreries, i el dijous 20 fa la presentació oficial en la llibreria Soriano de València. És el primer llibre d'esta jove autora de Puçol que ja compta amb diversos relats apareguts en publicacions col·lectives. La seua trajectòria ajuda a comprendre les noves tasques de l'escriptor hui en dia, on crear la història és imprescindible, però “convertir-te en el teu propi agent i en molts moments el teu propi comercial, també són treballs obligatoris”.

Llegeix més...

Altres