El 26 de gener, Dia de l'Arbre en el Paratge Natural Municipal La Costera, segona activitat de la campanya «Hivern verd a La Costera» organitzada per Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Puçol

22 Gener 2019

Sota el títol Hivern verd a La Costera, Acció Ecologista-Agró i l'Ajuntament de Puçol organitzen cinc jornades de treball en el paratge natural municipal entre gener i març, dedicades a conscienciar als veïns sobre la importància de protegir entre tots el pulmó verd de la població. La pròxima cita és el dissabte 26 de gener, a les 10 del matí, per a celebrar junts el Dia de l'Arbre amb una repoblació controlada.

Llegeix més...

Les festes del Bou de Sant Antoni compleixen onze anys amb actes per a tots els públics. La programació completa és la següent:

15 Gener 2019

Amb un esmorzar popular per als col·laboradors de la festa i la romeria de cavalls per a preparar la foguera amb pins, va començar el diumenge 13 de gener la programació d'actes del Bou de Sant Antoni, que al llarg de la setmana inclou xocolate i tancament de carretons per als xicotets, missa, carn torrada, els festejos taurins i, com a tancament, calderes i foguera el diumenge 20.

Llegeix més...

El treball de la Policia Loal en Caxton College: una exhibició del seu treball quotidià

10 Desembre 2018

Passat dimecres 5 de desembre, la Policia Local de Puçol va realitzar una exhibició del seu treball quotidià en les instal·lacions del col·legi Caxton College.
Dos turisme policials, una moto i diversos elements del treball amb mesures de seguretat i trànsit van ser mostrats als alumnes perquè conegueren millor dels seus «veïns»… perquè la Prefectura i el col·legi estan situats a penes a uns metres de distància.

Llegeix més...

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies premia a 13 ajuntaments, entre ells Puçol, per la seua lluita contra la violència de gènere

04 Desembre 2018

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va premiar el dijous 29 de novembre a tretze governs locals per les seues bones pràctiques en la lluita contra la violència de gènere (entre ells Puçol), i a la Comissió per a la Investigació de Maltractaments, per la seua labor amb dones i xiquets afectats per aquesta xacra. El president de la FEMP, Abel Caballero, i la vicepresidenta Carmen Calvo, defensen el treball dels governs locals contra les violències masclistes i aposten pel compromís i la lleialtat institucional en les polítiques de prevenció i atenció a les víctimes.

Llegeix més...

L’Ampli aposta per un concert de nadal per a tota la família i amb el reggae com a protagonista, un concert que no serà nocturn, sinó a la vesprada

30 Novembre 2018

El dissabte 1 de desembre, lAmpli, l'associació de músics de rock de Puçol, presenta una experiència nova: un concert que no serà nocturn, sinó a la vesprada; no serà per a adults, sinó per a tota la família; no començarà amb un grup de teloner, sinó amb tallers infantils; i no tindrà al rock com a protagonista, sinó la música africana i el reggae. Tot això gratis en L'Espai Jove, a partir de les 17 hores. T'apuntes?

Llegeix més...

Dues sessions del Club de Lectura al novembre: Fahrenheit 451, de Ray Bradbury i Una hermosa doncella, de Joyce Carol Oates són els autors triats pels participants

05 Novembre 2018

D'una forma silenciosa, però constant, el Club de Lectura continua organitzant sessions a la Biblioteca Municipal situada a la Casa de Cultura. Per al mes de novembre, RayBradbury i Joyce CarolOates són els autors triats pels participants per a llegir un llibre seu i debatre en grup un divendres a la vesprada. Una forma gratuïta de potenciar l'amor pels llibres a la qual estan convidats tots els veïns que vulguen participar.

Llegeix més...

Programació d’actes de la setmana cultural entorn del 9 d'octubre, Dia dels Valencians

02 Octubre 2018

Una àmplia programació gratuïta que permetrà als veïns gaudir, en tots els sentits, del Dia dels Valencians. Una setmana per a la promoció i defensa de la cultura valenciana en totes les seues facetes: pintura, literatura, poesia, música, dansa, reivindicacions oficials, teatre, mascletà, jocs infantils… i el lliurament dels premis Som Puçol a una persona i un col·lectiu que han destacat per la seua promoció dels valors humans.

Llegeix més...

El nou equip de Govern de Puçol presenta la nova distribució de regidories a càrrec de Lola Sánchez, Juanjo Manzaneque, Ana Gómez, Mery Cortell y Juan Miguel Bayarri

24 Setembre 2018

Durant el matí del dilluns 24 de setembre, l'alcaldessa Lola Sánchez ha convocat una roda de premsa en companyia de tres regidors del seu nou equip de Govern (Ana Gómez, Juan Miguel Bayarri i Mery Cortell). A la cita només ha faltat el regidor Juanjo Manzaneque perquè es trobava treballant en aquest horari. La trobada ha servit per a atendre les preguntes de diferents mitjans de comunicació i presentar les noves delegacions que cada regidor porta a partir de hui.

Llegeix més...

Del 17 al 22 de setembre, una setmana d'autobús gratuït i un dia de bicicleta per a demostrar que Puçol dóna suport a la mobilitat sostenible

17 Setembre 2018

Dues activitats ha organitzat l'Ajuntament de Puçol per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat: del 17 al 21 de setembre, l'autobús municipal és un servei gratuït per a tots els trajectes entre la platja, el nucli urbà i les urbanitzacions. Com a colofó, el dissabte 22 se celebra una matinal en la plaça del País Valencià, amb activitats lúdiques per a potenciar l'ús de la bicicleta.

Llegeix més...

Altres