L'ecoparc mòbil visita la platja de Puçol del 9 a l'11 d'abril, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, per a mostrar què és i com s'utilitza

L'ecoparc mòbil de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) visita la platja de Puçol del dilluns 9 al dimecres 11 d'abril. L'activitat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, forma part d'una campanya que recorre els municipis que formen part de l'entitat destinada a ensenyar als veïns què és un ecoparc, així com els seus usos i els beneficis d'utilitzar-lo.

El servei s'instal·larà en l'aparcament situat entre l'Avinguda dels Pescadors i el carrer Riu Xúquer —extrem nord, al costat de la plaça de la Rosa dels Vents—. L'horari d'obertura, els dies 9, 10 i 11 d'abril, serà de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

«L'Ajuntament de Puçol, que forma part de l'entitat, col·labora en esta activitat destinada a conéixer l'ecoparc, fomentar la conscienciació respecte d'això i la col·locació dels residus on correspon», apunta Ana Gómez, regidora de Residus Sòlids.

Alguns dels residus aptes per a la seua retirada en l'ecoparc són objectes com llibres i revistes, piles alcalines i de botó, termòmetres, oli de motor i de cuina, productes de neteja, càpsules de café, radiografies, aerosols, diferents peces de vestir, aparells electrònics, peretes, cartutxos d'impressora, tòners, bateries, pintures, DVD i CD, telèfons mòbils i carregadors, pantalles de plasma i LCD, o pneumàtics.

Informa: Nicolás D'Opazo | Fotos: Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus

233-ecoparque-movil-1

05 abril 2018
FaceBook  Twitter  

Altres