Tardor a la Platja de Puçol: visita guiada a la Marjal els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre, i passeig en bici a la platja el dia 18

Diumenge que ve marca l'inici d'una sèrie d'activitats gratuïtes en què col·labora el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València que invitaran al veïnat del poble a disfrutar de la seua platja durant aquesta estació: Tardor a la Platja de Puçol oferirà els dies 5, 12, 19 i 26 una visita guiada a la Marjal dels Moros. A més, el 18 de novembre no faltarà un passeig amb bici a la costa a través de la Vereda Mangraners i un divertit circuit d'habilitats en què xiquetes i xiquets podran participar.

La visita guiada a la Marjal dels Moros es durà a terme cada diumenge de novembre, d'11 a 13.30 hores. És una bona oportunitat per a conéixer este característic aiguamoll situat entre Puçol i Sagunt; un verdader museu que acull unes 200 espècies d'aus.

«Durant les 4 visites a la Marjal, un monitor ensenyarà als assistents les aus presents durant aquesta època», ha explicat Juanjo Manzaneque, regidor de Turisme. «Es realitzarà una ruta pels observatoris que començarà des de la platja», ha agregat.

Quant al passeig amb bici a la platja, tindrà lloc el dissabte 18 de novembre, també d'11 a 13.30 hores. «Aquesta ruta, que ja es va dur a terme al maig i durant l'any passat, comença en l'institut de Puçol, passa pel col·legi Bisbe Hervàs i es dirigeix a la platja pel Camí La Mar», ha recordat Juanjo.

A més, permetrà disfrutar en família d'una excursió per la Vereda Mangraners. Aquest recorregut, accessible per a tots els públics, travessa la zona d'horts del poble fins a arribar a la costa. El regidor ha indicat que «hi haurà un taller de tècnica de conducció en la Rosa dels Vents».

«Tenim la intenció que el turisme no es quede en l'època estival, i que hi haja una modalitat que permeta conéixer la platja, els treballs de recuperació de la flora dunar autòctona que s'estan realitzant, i una zona protegida com la Marjal dels Moros», ha detallat l'edil.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

810-marjal-moros-3

31 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres