Normes del pressupost participatiu de l'Ajuntament de Puçol 2018: obert el termini per a poder presentar propostes fins el 15 de setembre

L'equip de govern de l'Ajuntament de Puçol pretén incorporar la participació ciutadana, arreplegant les idees i recomanacions formulades pels veïns de la nostra localitat, a fi de poder valorar la seua incorporació en la proposta definitiva de Pressupost General 2018 que se sotmeta a l'aprovació del Ple de la Corporació.

Amb la finalitat de poder canalitzar totes les peticions, s'haurà d'atendre a les següents normes mínimes:

  1. S'utilitzarà el formulari dissenyat a este efecte disponible en la Web municipal, devent remetre's al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  2. Ha d'estar empadronat a Puçol, ser major de 16 anys, i identificar-se (nom, cognoms i NIF).
  3. Les associacions o clubs han d'estar inscrites en el Registre Municipal d'Associacions.
  4. La proposta ha de ser clara i concisa per a poder ser analitzada posteriorment tant la  viabilitat tècnica com la seua prioritat política.
  5. Un mateix veí/na i/o associació pot formular fins a 3 propostes, per a això, utilitzarà un          formulari per cada una d'elles.
  6. La proposta pot referir-se a servicis o inversions públiques de competència municipal, a realitzar en el terme municipal de Puçol.
  7. Les inversions tenen un límit quantitatiu màxim marcat pel Pla Pressupostari a mitjà termini 2018-2020 aprovat de sis-cents vint-i-dos mil sis-cents trenta-huit euros (622.638,00 €).
  8. El termini per a poder presentar propostes finalitzarà el 15 de setembre de 2017.

Informa: Ajuntament de Puçol

logo pdf Formulari per a col.laborar en el pressupost participatiu
06 Juliol 2017
FaceBook  Twitter  

Altres