De l'11 al 17 de maig està obert el termini per a sol·licitar les 40 beques d'estiu dirigides a alumnes de primària que desitgen millorar el seu anglés este estiu en Caxton College o American School of València

L'Ajuntament de Puçol convoca 30 beques d'estiu per al Caxton College i 10 per a American School of València, destinades a alumnes de 1r a 5é de primària que hagen aprovat anglés en l'últim trimestre. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Departament de Serveis Socials (en l'antiga estació de Renfe) entre l'11 i el 17 de maig.

Atés que són cinc cursos els que participen en la convocatòria, assignarem sis beques per a Caxton College i dos per a American School of València per a cada curs, en total trenta per a Caxton i deu per a American School”, apunta la regidora d'Educació, Mery Cortell. “S'adjudicaran prioritàriament a les rendes familiars amb menys ingressos, sempre que reunisquen els requisits de la convocatòria”.

Els requisits per als alumnes de 1r a 5é de primària inclouen tindre aprovat l'anglés en el segon trimestre d'este curs, la qual cosa han d'acreditar presentant el butlletí de notes, presentar la declaració del IRPF i entregar la sol·licitud de l'11 al 17 de maig, de 9.30 a 14.00 hores en l'antiga estació de Renfe.

La llista dels beneficiaris s'exposarà en el tauler d'anuncis de Servicis Socials, en l'antiga estació de Renfe, el 25 de maig a partir de les 10 hores.

Informa: Sabín

logo pdf  Requisits per a les beques d'estiu 

412-becas-caxton-1

12 Maig 2017
FaceBook  Twitter  

Altres