Eres capaç d'escriure, gravar i muntar un curt en 36 hores? Demostra-ho. Ja pots escriure't en el festival de curts exprés que se celebra a l'octubre en l'Espai Jove de Puçol

Per quart any, la Regidoria de Joventut convoca el festival Xpres per a grups de jóvens que accepten el repte d'escriure, gravar i editar un curt en 36 hores, els dies 15 i 16 d'octubre. Tots els participants que aconseguisquen superar el desafiament podran disfrutar de l'estrena del seu curt una setmana després, el 23 d'octubre en l'Espai Jove, durant l'acte de clausura del festival de curtmetratges XS Puçol i, a més, guanyar algun dels tres premis en metàl·lic.

En 2013 el festival de curtmetratges XS Puçol va incorporar una nova secció destinada a potenciar els jóvens realitzadors interessats a realitzar un curt d'un màxim de dos minuts al llarg de 36 hores, des del dissabte a les 9 del matí fins al diumenge a les 9 de la nit. Enguany el desafiament se celebra els dies 15 i 16 d'octubre.

Un cap de setmana en què els entreguem les bases completes, amb un element clau que l'organització comunica als participants el dissabte a primera hora i que ha d'aparéixer necessàriament en el curtmetratge que, a més, ha de rodar-se en escenaris de Puçol”, explica José Luis Gómez, tècnic de Joventut. “Els únics requisits per a participar són inscriure's abans del 7 d'octubre en la pàgina web municipal i presentar-se el dia 15 a les 9 del matí en l'Espai Jove”.

En eixes 36 hores els jóvens han d'escriure el seu guió, rodar, editar i fer una còpia del seu curt, que es pot presentar a través de WeTransfer o directament en USB en l'Espai Jove, el diumenge entre les 20 i les 21 hores.

Un treball frenètic que té una satisfacció immediata: el 23 d'octubre tots els curts finalitzats s'estrenen al gran, en l'acte de clausura del festival XS Puçol, en companyia de la resta de curts exprés i de les pel·lícules a competició, la qual cosa permet als jóvens compartir sessió amb els guanyadors de les altres seccions del festival: nacional i autonòmica.

Però no sols de satisfaccions morals viuen els jóvens realitzadors. Tres dels curts tindran, a més, premi en metàl·lic de 400, 200 i 100 euros.

És el moment d'agafar el mòbil, la tablet, la càmera o qualsevol altre artefacte que et permeta gravar i deixa volar la imaginació… però abans no oblides inscriure't: el termini finalitza el 7 d'octubre.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

logo pdf Bases completes
logo pdf Formulari d'inscripció
23 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres