El conseller Vicent Marzá firma en el Llibre d'Honor de Puçol i en companyia d'altres càrrecs públics comprova l'èxit de la ruta de la tapa que organitza l'Agrupació de Penyes

El dimarts 6 de setembre el conseller d'Educació, Vicent Marzá, va ser el protagonista l'acte celebrat a Puçol: primer, en l'ajuntament, va firmar en el Llibre d'Honor de la Vila; després, acompanyat de l'alcalde Enric Esteve, distints membres de la corporació municipal i altres invitats institucionals, van recórrer quatre locals on s'està celebrant la 6a Ruta de la Tapa Vila de Puçol, sempre amb José Reyes Gallego, el creador de la ruta, explicant-los com funciona este esdeveniment organitzat per l'Agrupació de Penyes, que ha revolucionat les festes locals.

Des de l'any passat s'ha convertit en una cita obligada la nit de la Ruta de la Tapa Institucional, a la que assistixen invitats de distintes administracions públiques que col·laboren amb la promoció de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol a través de campanyes, subvencions o presència en mitjans de comunicació.

El dimarts 6 de setembre els assistents estaven encapçalaments pel consellerVicent Marzá, que abans d'iniciar el passeig a peu per la població va firmar en el Llibre d'Honor de Puçol.

En l'acte, celebrat en el saló de plens, l'alcalde Enric Esteveli va obsequiar amb alguns detalls que avalen la tasca de recuperació del patrimoni que es realitza des de fa anys a Puçol: un disc amb la música de la banda Santa Cecília, dos CDs del grup Mox, un llibre de Manel Alonso i el llibre Puçol en la memòria, dedicat a recuperar fotos i la història del poble en el segle XX.

Per la seua banda, el responsable d'Educació, després de firmar en el Llibre d'Honor, va assegurar que “només coneixia esta sala de plens per un vídeo. Respecte a les visites a les distintes conselleries, segur que vindreu també a Educació i serà un plaer rebre-vos, perquè tots treballem pel mateix: una millor ensenyança”.

La segona part de la jornada va ser menys formal: a peu van visitar quatre locals dels 47 que enguany s'han inscrit en la Ruta de la Tapa que organitza l'Agrupació de Penyes de Puçol: El Quijote, Café 103, El Rincón del Faro i Alhambra.

En tot moment, l'alcalde i el conseller van estar acompanyats per María Josep Amigó (vicepresidenta de la Diputació), Paco Álvarez, Natxo Costai i Roger Llanes (directors generals d'Economia, Comerç i Agricultura), Xavier Rius (diputat de Cultura), els regidors Juan Miguel Bayarri, Lola Sánchez, Ana Gómez, Mery Cortell, Xavi Alcácer i Mar Mazo, així com representants de les penyes amb José Reyes Gallego al front.

Informa i fotos: Sabín 

fotos facefotos face

722-ruta-tapa-institucional-1

07 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres