Partits polítics, col·lectius i veïns comencen les reunions per a dissenyar el nou Pla General que servirà per a decidir entre tots com serà Puçol l'any 2030

Ana Gómez, regidora d'Urbanisme, i l'alcalde Enric Esteve es van reunir el 18 de febrer amb representants dels partits polítics de la població per a entregar-los un dossier amb l'actual Pla General de Puçol amb tota la informació necessària per a començar a treballar conjuntament en les infraestructures i models d'urbanisme que permetran dissenyar com serà la població l'any 2030 i, governe qui governe, hi haja unes línies mestres que servisquen de punt de partida.

Esta és la primera reunió, però en les pròximes setmanes hi haurà altres amb la resta de partits polítics, clubs, associacions i altres col·lectius de la població, perquè el disseny del nou Pla General tinga en compte els punts de vista dels veïns, ja que parlem d'una aposta de futur que afectarà els successius equips de govern i, per descomptat, als ciutadans.

Des delGovern de Puçol hem preparat un dossier de la situació i ordenació del nostre poble i, per deferència, hem decidit entregar-vos-ho primer als grups polítics que formen la Corporació Municipal”, manifestava Enric Esteve a l'inici d'esta primera convocatòria. “Posteriorment s'ho entregarem als partits polítics que es van presentar en les passades eleccions, Poble Puçol i UPiD, i finalment, ho farem arribar als col·lectius i associacions interessades i als professionals del nostre poble, perquè puguen aportar les seues propostes”.

És la primera vegada que a l'hora de començar un Pla General d'Ordenació Urbana, tots els partits polítics i col·lectius locals tenen possibilitat d'opinar i aportar les seues pròpies idees, el que garantix que seran tinguts en compte, en la mesura que siga possible, els distints tipus d'urbanisme que els veïns desitgen per al seu poble.

O, com sintetitza l'alcalde: “Així, si encertem, encertem tots, i si ens equivoquem, ens equivoquem tots. És el moment que fixem uns objectius que ens permeten, governe qui governe, caminar tots en una mateixa direcció”.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos face

172-diseñar-puçol-1

22 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  

Altres