Alumnes i professors de l'Escola de Persones Adultes de Puçol celebren la seua particular festa de Carnestoltes amb el circ com a protagonista i premis per a Pili, Eva i Pepi

Dimarts dia 9 de febrer l'Escola de Persones Adultes de Puçol va celebrar la seua particular festa de Carnestoltes, alumnes i professors es disfressaren al voltant del tema elegit per aquest any, el Circ. A poc a poc arribava la gent en la seua disfressa per a participar en la festa que consistia en un concurs i un berenar, realitzat pels alumnes del centre que al final reberen un detall per la seua participació.

Pallassos, vaquers, grossos picapedres, tigres, mags i conillets dins del barret foren alguns dels personatges del circ què representaren els alumnes i professors. Finalitzat el berenar es va procedir al lliurament de premis que foren per a la disfressa més representativa de la temàtica el circ que la portava Pili, la millor feta a mà que la lluïa Eva i, per últim, la més original, el de tigressa i l'autora va ser Pepi.

Una vesprada de rialles i diversió la que passaren els alumnes i professors de l'EPA de Puçol per a celebrar el carnestoltes de 2016.

Informa i fotos: Agustín Baena

fotos face

160-carnavales-epa-3

15 Febrer 2016
FaceBook  Twitter  

Altres