Curs gratuït de voluntariat social amb pràctiques amb discapacitats, majors, servei d'ajuda a domicili i menors… Si t'abellix, t'esperem el divendres 13, a les 9.30 hores, en la Casa de Cultura

Aquells veïns que vullguen realitzar tasques de voluntariat tenen ara l'oportunitat de millorar els seus coneixements i adquirir experiència a través d'un curs gratuït organitzat per l'Àrea de Benestar Social. Un curs interactiu, amb pràctiques en l'àrea del menor, el servei d'ajuda a domicili, discapacitats, el centre especial d'ocupació i, en general, la possibilitat de conéixer la realitat quotidiana.

El divendres 13 de novembre, a les 9.30 hores, en la Casa de Cultura, es realitza la presentació d'este nou curs impulsat per l'Àrea de Benestar Social. Una presentació destinada a aclarir dubtes, arreplegar idees, plantejar horaris i, en general, descobrir totes les possibilitats d'este nou curs.

Si t'interessa, ho vas a tindre molt fàcil per a participar: només un matí a la setmana i amb pràctiques amb casos reals.

Informa't el divendres 13 en la Casa de Cultura.

Després, tu decidixes.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

937-curso-voluntario-3

11 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres