El Grup de Conversació anglés-castellà seguix fidel a la seua cita dels dimecres mentres busca nous participants

Quasi tres anys després d'inaugurar-se el Club de Conversació, els reunions setmanals entre speakers d'anglés i castellà és continuen mantenint cada dimecres en la cafeteria de la Casa de Cultura a partir dels 19 hores. Una reunió distesa per a xarrar en anglés una estassa i un altre en castellà, sense importar el nivell que tingues, tan sols que t'abellisca practicar gratis.

Encara no t'havies assabentat? Potser serà un dels pocs llocs on encara hi ha plaça, i damunt gratis. Un espai on practicar la llengua de Shakespeare, en concret, la part mes difícil i al mateix temps mes important, la conversació. I si a mes és fa en un entorn informal, allunyat dels pressions acadèmiques, i amb possibilitat de conéixer gent i establir vincles d'amistat, què mes és pot demanar?

I si no que s'ho diguen als incansables que continuen mantenint actiu este grup des dels seus inicis. Si bé el volum d'assistència no és tan gran com el del furor inicial, la perseverança i l'interés per continuar amb l'activitat ha sigut fonamental perquè el grup es continue mantenint.

Gent com Jose, Concha, Paco, Gonzalo, Ana, James, Lizz… que acudixen no sols des de Puçol sinó de poblacions pròximes com Museros o Rafelbunyol. No tots assistixen cada setmana, perquè este club no posa faltes d'assistència, però una certa constància és recomanable per a assegurar la continuïtat i donar la benvinguda a nous participants.

T'animes? L'únic requisit és parlar de forma distesa dels temes que es proposen però en anglés, fent torns amb el castellà quan assistisquen persones de parla anglesa interessades a aprendre'l. Un intercanvi o exchange molt productiu on no importa el nivell sinó les ganes d'intentar-ho.

Si vols més informació o proposar idees, contacta amb nosaltres a través del grup de Facebook: Conversation Group Puçol.

O bé en el correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

I recorda que no importa el nivell d'anglés o castellà que tingues, per a participar només es requerix estar disposat a conéixer gent i “llançar-se” a parlar durant una estona en ambdós idiomes. T'apuntes?

Informen: Susana Fernández i José Motos

915-club-conversacion-ingles-2

05 Novembre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres