Puçol amplia fins al 15 d'octubre el termini d'inscripció per als veïns interessats a acollir refugiats

En la reunió del 2 d'octubre, amb la presència d'Asom, Càritas i el Col·lectiu de suport als refugiats, junt a tots els grups polítics municipals, van estudiar conjuntament els recursos que Puçol pot oferir tant a nivell institucional com a particular. L'objectiu és crear una xarxa local de recursos, per al que el primer pas és omplir la fitxa d'inscripció i entregar-la fins al 15 d'octubre en l'ajuntament.

En la reunió d'emergència celebrada el 2 d'octubre, l'ajuntament va presentar el model de fitxa d'inscripció creat pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social per a formar una base de dades amb les institucions i persones interessades en l'acollida de refugiats.

La gestió d'estos recursos pot realitzar-se a nivell municipal i a nivell particular”, explica la regidora de Serveis Socials, Mar Mazo. “El que hem fet en la reunió de col·lectius i grups polítics municipals és simplificar i adaptar la fitxa original, que és més complexa, perquè els veïns del nostre municipi puguen oferir els recursos que bonament vullguen posar a disposició dels refugiats, des de la cessió d'un immoble a les tasques de voluntariat”.

Esta fitxa per a oferir col·laboració i suport a persones refugiades es pot descarregar en PDF des de la pàgina web municipal (www.puçol.es), des de les xarxes socials municipals (És Puçol) i també es pot arreplegar en paper, tant en l'ajuntament com en l'Àrea de Benestar Social (antiga estació de Renfe).

Els interessats han d'omplir-la i entregar-la bé en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (planta baixa de l'ajuntament) o en l'Àrea de Benestar Social. Aquells que preferisquen fer-ho per mail poden enviar-la per correu electrònic a l'adreça habilitada per a este projecte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

I per a tot això el termini finalitza dijous que ve, 15 d'octubre al matí.

Informa i fotos: Sabín

851-reunion-refugiados-5

13 Octubre 2015
FaceBook  Twitter  

Altres