El menjador social amplia les seues tres menjades diaries per a 25 veïns menors d’edad fins a la primera setmana de setembre

El menjador social s'amplia fins a la primera setmana de setembre a càrrec dels pressupostos municipals. “Esta mesura permetrà a una mitjana de 25 menors de Puçol tindre assegurada cada dia una alimentació equilibrada, ja que en el col·legi públic La Milotxa, a més de servir-los el dinar s'entrega el berenar i l'esmorzar per al matí següent”, explica Mar Mazo, regidora de Benestar Social.

El menjador social l'ha gestionat l'ajuntament durant els mesos de juliol i agost per mitjà d'una subvenció de la Conselleria de Benestar Social, però atés que les classes no comencen fins al dia 10 de setembre, s'ha habilitat una partida per a assegurar les tres menjades diàries als usuaris del servei.

Una vegada comence el curs, estos alumnes són en la seua major part becaris del servei de menjador en els col·legis públics de la població, per la qual cosa la suma d'estos dos projectes permet garantir una alimentació sana i equilibrada per a este grup de veïns menors d'edat.

Informa i fotos: Sabín 

694-comedor-social-milotxa-1

27 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres