L'Ajuntament de Puçol augmenta els diners destinat a beques escolars de 12.000 a 32.000 euros: les bases per a poder sol•licitar-les seran publicades al setembre

L'últim ple municipal celebrat abans de l'estiu va aprovar l'ampliació del pressupost per a beques de llibres en el pròxim curs: la partida prevista per l'anterior equip de govern, de 12.000 euros, ha sigut modificada i ara és de 32.000 euros. Durant agost, polítics i tècnics treballen en l'elaboració de les bases perquè més veïns es puguen beneficiar d'estes ajudes.

Des del nou equip de govern municipal es considera que els criteris per a obtindre beques municipals de llibres eren massa restrictius, ja que disposar d'algun tipus d'ajuda familiar era ja un motiu suficient per a no poder accedir a estes beques.

Per això des de la presa de possessió al juny, es van iniciar les reunions amb l'àrea econòmica, per a ajustar altres partides i aconseguir més diners municipal per a dedicar a beques escolars.

Era un dels nostres compromisos i ja tenim els diners”, explica la regidora d'Hisenda, Lola Sánchez. “Hem realitzat una modificació de crèdit en el ple de juliol, afegint 20.000 euros a la partida existent i ara estem treballant en els nous criteris per a accedir al setembre a les beques de llibres que atorga el nostre ajuntament”.

De moment ja està clar que enguany Puçol dedicarà entorn de 32.000 euros per a beques. Les bases per a accedir a elles s'estan elaborant. A principis del nou curs escolar es donarà la màxima difusió possible a través dels mitjans de comunicació municipals.

Informa i fotos: Sabín 

676-lola-sanchez

20 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres