L'Espai Jove acull els divendres a la nit una oferta d'oci nocturn per a jovens de 12 a 17 anys "Jovenits" comença el 17 d'abril amb un torneig de Wii

A petició dels jóvens del Consell de la Joventut, el divendres 17 d'abril comença una sèrie de sessions d'oci nocturn per a jóvens de 12 a 17 anys, en l'Espai Jove, amb activitats de participació a mesura dels adolescents de Puçol: cine, música, esport, tallers… i sempre un sopar d'aixelleta. La primera sessió ja el té protagonista estrela: un torneig de Wii.

La reunió del Consell de la Joventut del mes de desembre va ser l'origen d'una proposta dels propis jóvens de la població: quina activitat podem organitzar per a eixos adolescents que encara no han arribat la majoria d'edat i a penes tenen alternatives nocturnes en la població?

El testimoni va ser arreplegat pel regidor de Joventut, José Mª Esteve, que va acceptar organitzar un cicle d'activitats “dirigides als jóvens de 12 a 17 anys, en la nit dels divendres, gratuïtes i on sempre tinguen cabuda les propostes que formulen els participants, a més d'un programa base que inclou el sopar d'aixelleta, jocs, tallers, esports i qualsevol idea que tinga cabuda en l'Espai Jove”.

El projecte ja té títol: Jovenits.

Ja té dates: els divendres 17 i 24 d'abril, i 8 i 15 de maig, de 21 a 24 hores.

I, per descomptat, té un programa per a començar: totes les sessions comencen amb un sopar d'aixelleta i després els participants es dividixen en distintes propostes, algunes d'elles simultànies. La primera sessió, el divendres 17, compta amb un torneig de Wii com a activitat central per a despertar l'interés dels jóvens.

Hem organitzat quatre sessions a la primavera per a veure quina és la recepció per part dels veïns entre 12 i 17 anys”, explica el regidor. “Si l'acceptació és la que esperem programarem a partir de setembre noves sessions també a la tardor i l'hivern”.

Si encara no has complit els 18 anys, tens una cita en l'Espai Jove, els divendres a la nit: Jovenits, la programació d'oci nocturn feta a la teua mesura.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual 

13 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres