Nou alumnes d'educació primària dels col·legis públics de Puçol han obtingut enguany el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic atorgat per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

Dimarts passat, 31 de març, el Palau Reina Sofia de València va ser l'escenari triat enguany per a l'entrega dels premis extraordinaris el rendiment acadèmic per a alumnes de primària, atorgat per la Generalitat Valenciana. Entre els guanyadors hi ha nou alumnes de Puçol corresponents a tres col·legis públics: Jaume I, Lluís Vives i Bisbe Hervàs.

El premi entregat el passat 31 de març, a les 20 hores en el Reina Sofia, correspon als resultats acadèmics del passat curs i els premiats de Puçol enguany han sigut nou, tres de cada un dels col·legis públics que impartixen primària.

Del Jaume I, els alumnes distingits són Anas El Hamdouni ElHarrak, Blanca Ruiz García i Claudia Tarazaga García.

Del col·legi Bisbe Hervás, Josep Alonso Romero, Alba Angresola Nieto i Jaime Pacheco Sanchís.

Finalment, els premiats de Lluís Vives han sigut en esta edició Carol Falcón García, Alexandra Flesariu i Rubén Serrano Santos.

Tots ells rebran a més un reconeixement per part de l'Ajuntament de Puçol acompanyat d'un bo per a material escolar, dijous que ve 9 d'abril, a les 18 hores, en el saló de plens.

Informa: Sabín | Fotos: Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

02 abril 2015
FaceBook  Twitter  

Altres