Més d'un centenar de majors d'El Puig i Puçol compartixen una visita gratuïta per a conéixer el patrimoni arquitectònic i cultural de la Diputació de València

El 20 de novembre, un grup de 55 majors de Puçol i altres tants d'El Puig han realitzat una excursió gratuïta conjunta a la capital, on van ser rebuts pel president de la Diputació de València, Alfonso Rus. A més, han visitat llocs emblemàtics de la capital, han dinat en La Beneficència i han disfrutat de la música de Rosita Amores.

El president de la Diputació, Alfonso Rus, ha rebut a més de cent veïns d'El Puig i Puçol, que han participat en el programa provincial Sona València per als majors.

Durant la trobada amb els majors, Rus ha assenyalat que este programa, “té com a objectiu que els veïns de la província coneguen el patrimoni de la Diputació de València, una institució que compta amb més de 200 anys d'història, però, sobretot, que passen un dia agradable i sense preocupacions”.

De la mateixa manera, el president provincial ha comentat que la corporació, una vegada coberts els servicis bàsics per als ajuntaments, posa en marxa programes socials com són estes visites, els viatges socials per a majors o el Rebost de la Dipu, que se celebra esta vesprada a Chiva, els viatges socials per a recolzar el turisme hoteler, o la teleasitencia.

La diputada de Benestar Social, Amparo Mora, ha acompanyat als majors i els ha explicat que “el president i ella tenen el compromís d'agrair-los en tot el que puguen tant que han fet i continuen fent les persones majors per les seues famílies”.

Mora ha asseverat que “el millor de cada municipi xicotet són les persones majors, perquè són elles les que fan gran al poble”.

L'alcalde d'El Puig, José Miguel Tolosa, i l'alcaldessa de Puçol, Merche Sanchis, han assistit junt amb els majors dels seus municipis a la visita a la Diputació.

Per part d'El Puig, també han assistit la regidora Amparo Gramatge i el president dels jubilats, Javier Carbonell. Des de Puçol, s'han traslladat amb la comitiva la regidor Eloísa Rosa i dos representants del Club de Convivència del municipi, Francisco Claramunt i Josefa Sánchez.

A més de la visita al president de la Diputació, els veïns de Puçol i El Puig han recorregut els palaus de Batlía i Scala, el Museu Taurí, la plaça de bous, i el Museu d'Etnologia i el de Prehistòria, estos últims en el centre La Beneficència, on han disfrutat d'un dinar de germandat i un espectacle musical a càrrec de Rosita Amores.

Informa i fotos: Diputació de València

1079-sona-dipu-majors-1

01 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres