El fanzine 'Suïcide Notes' de l'Ampli ha nascut amb moltes ganes de sorprendre i demostrar que ells també saben fer soroll, a més de bona música

Suïcide Notes és el nuevo fanzine que l'Ampli ha creat per a promocionar els concerts dels grups locals i la cultura urbana. A més, hi ha espais dedicats a conéixer l'associació i  la història del rock en general. El primer nombre es distribuïx en els diferents locals de la població i és totalment gratuït.

La revista Suïcide Notes és una iniciativa que du a terme la directiva de l'associació l'Ampli. Este projecte es portava pensant des dels últims anys i gràcies a una remodelació de la directiva, amb un grup més jove, s'ha aconseguit realitzar.

Amb aquest fanzine se busca donar veu a la gent de l'associació i al mateix temps promocionar els concerts i la cultura urbana. L'estètica és més de revista que de fanzine però la tirada no tindrà una continuïtat, sinó serà a manera dels actes i el temps que tinguen els redactors. En els pròxims messos esperen seguir amb la iniciativa amb més números  i amb un contingut més específic.

Des del principi, el rock'n'roll ha sigut una més que un gènere de música. El rock és una actitud de rebel·lia i inconformisme, i eixa actitud és la que han arreplegat els xics de l'Ampli amb el seu fanzine. Busquen fer soroll, a més de bona música. 

Informa: Sara Moreno | Disseny cartell: José Alonso

755-actuacion-mox

12 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres