La Falla La Marjal de la platja de Puçol comença les seues festes amb moltes activitats fins al 15 d'agost amb la tradicional cremà del Patot

La Falla La Marjal de la platja de Puçol ja calfa motors amb l'inici de les seues festes. Des d'ahir fins al divendres 15 d'agost la Falla La Marjal durà a terme una sèrie d'esdeveniments, festes, música i activitats.  La platja de Puçol és el lloc per a disfrutar d'estes dos setmanes de festa que l'associació ha preparat per a enguany.

El 3 d'agost van començar les festes de La Falla La Marjal amb un mercat solidari a favor de Tomás Esteve i una missa on van arreplegar menjar per a CÁRITAS.“La resposta de la gent ha sigut satisfactòria, a partir de les 19:00 hores és quan la gent va començar a col·laborar més activament” comenta Inma Rojas, presidenta de la Falla La Marjal.

El pròxim cap de setmana comença fort i el divendres 8 d'agost hi haurà una discomòbil a partir de les 23 hores. El dissabte a la vesprada s'inaugura oficialment les festes de La Marjal amb la Plantà del Patot i s'obrirà el tradicional Mercat Medieval. A les 20 hores realitzaran l'entrada de Moros i Cristians i a la nit es finalitzarà amb una discomòbil. El diumenge tenen previst realitzar una exhibició de Mahjong ‘Els 3 dragones', un curset de Make over dirigida per consultores de bellesa i a les 23 hores una discomòbil.

Per al dilluns, dimarts i dimecres tenen preparat una Tómbola Marjalera a partir de les 19 hores. A més, el dilluns 11 a les 23 hores actuarà la banda Eclectic Latin Jazz Ensemble, i el dimarts 12 a la mateixa hora s'efectuarà la nit de ball flamenc a càrrec de Sofia Rivera.

La Tómbola Marjalera és una activitat  que es du a terme gràcies a la col·laboració de distints establiments de Puçol que han donat productes i servicis a l'associació per a col·laborar en la festa. En esta tómbola hi hi ha vals per a talls de cabell, massatges o productes alimentaris entre altres productes.

El dijous 14 es realitza un Sopar Popular (inscripció del 15 de juliol al 13 d'agost en l'Ajuntament de Puçol o en el Tourist Info per 1€ per persona) i després hi haurà una discomòbil en la Plaça dels Vents. Finalment, el divendres a les 19 hores acabaran les festes amb l'actuació de Carmen Navarro, Dani Parreño i Jota Martín, concursants de la Voz i la Voz Kids. A les 00:00 tindrà lloc la tradicional Cremà del Patot i una discomòbil en la Plaça Rosa del Vents.

Informa: Sara Moreno | Fotos: Falla La Marjal

749- Fiestas-la-marjal

05 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres