Les festeres d'enguany et proposen una altra forma de disfrutar de la festa: per 5 euros, acosta't el dissabte vesprada a l'Espai Jove i disfruta d'un desfilada d'alta costura amb dissenys de Carlos Haro

El dissabte 10 de maig, a les 19.30 hores, en l'Espai Jove, els festers d'enguany organitzen un desfilada d'alta costura del conegut dissenyador Carlos Haro, un autor amb experiència en la passarel·la de Cibeles, en el que l'atractiu addicional per als assistents és poder disfrutar de les festeres 2014 exercint com a models. Reserva la teua entrada en Casa Amparo, Ca Sanchis o els propis festers per només 5 euros.

Després de l'èxit de la Trobada de festers celebrat a finals d'abril, els protagonistes de les festes d'este mes de setembre seguixen tirant-li imaginació per a difondre la festa i, de pas, recaptar fons per a completar un pressupost que mai acaba de quadrar del tot.

La iniciativa de la desfilada de moda és la primera vegada que es realitza a Puçol i ha alçat molta expectació. El dissabte, per 5 euros, disfruta d'unes festeres d'alta costura.

Informa: Carla Alpuente | Disseny cartell: Festers de 2014

06 Maig 2014
FaceBook  Twitter  

Altres