Sandra Gómez Pimpollo i Ernest Esteve, del Club de Pesca Puçol, es proclamen campions autonòmics de pesca mar-costa i acudiran al Campionat d'Espanya amb altres tres pescadors locals

Èxit total, de nou, dels esportistes del Club de Pesca Puçol en el Campionat Autonòmic de mar costa celebrat en la platja de La Patacona el 26 i 27 d'abril. Gran organització, cinc pescadors locals aconseguixen plaça per al Campionat d'Espanya i, a més, Sandra i Ernest aconseguixen el campionat en les seues respectives categories.

En U-16, teníem un sol representant, Sergio Blasco Canyars, i el 6t ja que ha aconseguit li ha donat la classificació per segon any consecutiu per a nacional d'enguany a Orpesa.

En U-21 ens representaven tres xavals, categoria en què des d'este cap de setmana comptem amb el campió autonòmic, Ernest Esteve Navarro, i amb el 4t classificat, David Fernández, ambdós amb plaça també per al pròxim Campionat d'Espanya que se celebra a Orpesa. Una pena això de Jorge Villalba, l'any que ve l'intentarà una altra vegada.

Quant a dames, teníem dos representants competint i, com no podia ser de cap altra manera, ambdós classificades per al pròxim nacional femení, que se celebra en Mazarrón, en la província de Múrcia.

A més, Sandra Gómez Brot es va proclamar campiona autonòmica per tercer any consecutiu, i Maribel Marín, amb el seu 8u lloc, aconseguix també plaça per al nacional.

I què dir de l'organització, que ha anat a càrrec del Club de Pesca Puçol, excel·lent com sempre, la federació confia en el nostre club, perquè sap, que és sinònim d'èxit, amb el seu president al front Manuel Murria Araque.

Informa: José Segura | Fotos: Club de Pesca Puçol

30 abril 2014
FaceBook  Twitter  

Altres