L'associació Els 3 dragons de Puçol, subcampiona per equips en el 6t'Open d'Espanya de Mahjong celebrat el 5 i 6 d'abril a Múrcia

El cap de setmana del 5 i 6 d'abril es va celebrar el 6t'Open d'Espanya de Mahjong en el Centre Cultural Portes de Castella de Múrcia, puntuable per al rànquing europeu, amb un notable nivell organitzatiu i de participació. L'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dragons vol donar l'enhorabona a l'holandés Ad van Der Afronten per guanyar el torneig, també als espanyols Antonio Ayllón per eixa segona posició Hector Escàs per la tercera posició.

El primer de tot donar les gràcies a l'organització del Torneig en especial a Katia i Samuel per haver fet possible que este Open s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de tots els participants per haver acudit al 6th Spain Open Mahjong puntuable per al rànquing europeu.

A nivell personal no ha sigut un torneig molt bo, tenint una actuació molt discreta amb tan sols 9 punts de mesa i acabant el torneig en la posició 14a: la jornada del dissabte va ser regular tenint un començament molt bo, però el dia acabe prou mal amb tan sols 8 punts dels 16 punts en joc; i la jornada del diumenge millor no parlar d'ella, només vaig aconseguir 1 punt dels 8 punts en joc. Així és este joc.

Els integrants dels 3 Dragons han obtingut els resultats següents: David Martínez García, 4a posició; Iván Maestre Ros, 14a posició.

També m'agradaria agrair als francesos Christiane d'Angelo i a Joël Ratsimandresy d'haver format equip amb els dos integrants de l'Associació de Mahjong de Puçol Els 3 Dragons, David Martínez García i Iván Mestre Ros, obtingut la segona posició per equips.

La pròxima cita dels 3 Dragons serà en el 5t'Open European Mahjong Championship, que tindrà lloc en la ciutat francesa d'Estrasburg els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol del 2014 en el Parc de l'Orangerie, en el Pavillon Joséphine. A Espanya li han concedit 8 places per a este torneig i allí estaran dos dels integrants dels 3 Dragons, Rafael Galdón Martínez i Iván Maestre Ros, però en este cas representat al nostre país.

Per a més informació del torneig: Europeu Mahjong. 

Informa: Iván Maestre Ros | Fotos: Els 3 dragons

fotos face

350-open-mahjong-3

09 abril 2014
FaceBook  Twitter  

Altres